2777
2789
عنوان

کاپشن بچگانه + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 28 پست

فک نکنم اینطوری بتونی بفروشیش 

بروهمونجا جاش چیزدیگه بردار

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
فک نکنم اینطوری بتونی بفروشیش  بروهمونجا جاش چیزدیگه بردار

دلم میخواد بشینم گریه کنم خیلی دوسش دارم بزرگترشو نداره

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه باراین بلاسرم اومد شلوارخریدم پسرم نزاشت پاکنم اوردم خونه دیدم کوچیکه دوروز بعدبردم تعویض کردم

ازاون بعدکلاسایزبزرگ ترمیگیرم میگم بزرگ بشه بهترازکوچیکه😁

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
دلم میخواد بشینم گریه کنم خیلی دوسش دارم بزرگترشو نداره

اخی عزیزم عیب نداره یه خوشگل ترشومیخری

واسه دختر من اندازس اما وقتی بغلش میکنم پاچه هاش میره بالا میخام خز قهوه ای بگیرم بدم خیاط بدوزه ب پ ...

واسه پسر منم بغل میکنم پاچه هاش میره بالا بعد راحت نمیتونه باهاش بشینه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
اخی عزیزم عیب نداره یه خوشگل ترشومیخری

تو اون مغازه فقط این چشممو گرفت

اها دختر من هنو نمیشینه😊منم پشیمون شدم خریدم  

کاپشنا براش بزرگن ایناهم کوچیک موندم چی کنم😢

هیچکی نخواست اینم از شانس منه😢😢

ببر با یه لباس دیگه عوض کن....شلوار ...بلوز و ....

فردا بریم ببینیم