2777
2789
عنوان

کاپشن بچگانه + عکس

708 بازدید | 28 پست

سلام امروز این کاپشن رو واسه پسرم خریدیم اونجا نذاشت خوب بپوشونم بهش گریه کرد آوردیم خونه دیدم کوچیکه نمیتونه باهاش راحت بشینه کسی میخواد واسه بچش پسر من 10 ماهشه یکم کوچیکه بهش سایز 3 هستش 80 خریدیم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد انسان تو نوبته؟؟؟؟😅

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ببرعوض کن معمولا عوض میکنن

پس نمیگیرن ولی تعویض دارن

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

ببخشید ب خدا نتم ضعیفه الان میفرستم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ببرعوض کن معمولا عوض میکنن پس نمیگیرن ولی تعویض دارن

از کاپشن دیگه ای تو مغازه خوشم نیومد این خیلی تو تنش نازه حیف نتم خوب نیست عکسش نمیاد

سلام.عکسشومیفرستی ببینم؟پسرمن پنج ماهشه 

الان میفرستم واسه 5 ماهه خوب میشه 

عزيزم نميتوني ببري سايز بزرگتر بگيري براش يا با لباس ديگه اي عوض كني؟؟

سایز بزرگترشو نداشت😢😢

سلام.عکسشومیفرستی ببینم؟پسرمن پنج ماهشه 

میخوای تن خورشم بفرستم خیلی خوشگله من که خیلی خوشم میاد