2777
2789
عنوان

تیرگی وگودی زیرچشم😣😣😣

216 بازدید | 6 پست

سلام بچه هازیرچشمام خیلی گود وتیره شده کسی راهکاری بلده بهم بگه ممنون😍

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩

متاسفانه درمان خاص دارویی نداره.مگر اینکه کم خونی داشته باشین.این کرمها هم انچنان فایده ای ندارن.اما شنیدم که متخصصان پوست تزریق انجام میدن برای کمتر کردنش.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی عالیه ... چایی و خیارهم خوبه(:

3-6ماه عالی میشه(: من که راضیم(:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

تزریق فیلر گودی رو رفع میکنه نه تیرگی زیرچشم رو. بنظرم اگه میخواین تیرگی رفع بشه اول سرم کافئین اوردینری رو بزنید و بعد کرم دورچشم هیدروبوست نوتروژینا رو بزنید تا قشنگ آبرسانی بشه پوست زیرچشمتون. من این دوتا رو از مالالیز خریدم پیشنهاد میکنم شون چون سایت برند و معتبری هستند و نماد اعتماد هم دارند.