2777
2789

سلام 

نمیدونم چرا برای بعضی از دوستان دستگاه  جواب نداده ولی من بعد زایمانم میخواستم برم ابدو کنم ولی چون کلا بدنم ضعیفه وبا یک بچه ترسیدم نتونم خودم زود جمع جور کنم رفتم کلینک که دوستم گفته بود دکتر بهم یک برنامه شامل یک رژیم ساده و استفاده از ۳ تا دستگاه در چند جلسه داد یکیش دستگاه کویتیشن بود که روش کارش تخریب بافت چربی بود خودشون توضیح میدادن چیکار میکنه. بعدش دستگاه EMS که بوسیله یک لباس مخصوص و پالس های الکتریکی بهم ورزش میدادن که هر یک جلسه اش معادل ۲عت هوازی کار کردن بود جلسات اخر RFبود برای لیفت پوستم .خدای راضیم هربار کلی سایز کم میشد و درنهایت وزنمم خوب جواب گرفتم باهام قرار داد نوشتن که اگر همه جلسات امدم و رعایت کردم و جواب نگرفتم پولمو پس میدهند .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.