2777
2789

دخترم من و روانی کرده پدرش شهر دیگه اس همه ی بدبختی هاش ریخته رو سر من بدبخت دیگه نمیکشم ۶ سالشه میخوام ببرمش دکتر شاید با دارو چیزی آروم بشه 

منم همینم درکت میکنم کدوم شهری دختر هم‌دارو رفتار درمانی باهم باید بره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو رو خدا نبر دکتر داروش ریتالینه مخدر داره بچه رو درگیر نکن اون فقط انرژیش بالاست بذارش مهد یه جوری ...

من مشکل اذیت کردنش نیست خیلی کتکم میزنه عربده میکشه هر روز ی خواسته ای داره اگه انجامش ندم خونمو میکنه تو شیشه همه چی رو میشکنه اینا فقط ی چیز خوبشه بدتر از اینا سرم میاره خیلی بی ادب من اصلا نمیدونم چرا اینطوری اصلا هیچکدوم از اینارو من انجام ندادم

سلام عزیزم من پسرم از ۷ سالگی بیش فعالی داشت الان ۱۶ سالش  به من زنگ بزن ۰۹۱۹۶۷۱۶۵۰۲ تا برات بگم

اول ببین میتونه بازی لی لی رو که ما دربچگی انجام میدادیم رو بده یا نه.  بعد کلمات رو ببین از دور میتونه تشخیص بده یا میگه کلمات میرقصن  و عدم تمرکز داره

شروع درمان

با کلاس های  هماهنگی حسی

کلاس نورو فید بک

قطعا ریتالین 

جهت جلوگیری از اضطراب و پرحرفی سیتالوپرام  دکترش بهش میده  من الان ۱۰سال که دارم بهش این دارو رو میدم