2777
2789

دیشب بهم گفت

یبار دیگم وقتی بچه ۴ماهش بود این حرفو زد

خیلی دلم شکسته و خیلی ناراحتم 

اینم بگم ک از اولش بچه نمیخاس 

منم با وجود دستگاه ایودی  تو رحمم این بچه‌ رو باردار شدم. ولی دلم نیومد سقط کنم

از اولشم کل خرج و مخارج بارداری خودم پرداخت کردم.

دیشب تا صبح خوابم نبرد همش میگفتم شوهرم ناشکری کرده بلایی سر بچه نیاد

تا تو شکمم تکون میخورد یکم اروم میشدم.

با خودم گفتم مردم چقد خوشحالن وقتی تو راهیشون داره میاد

دختر من اینقدر بدشانسه ک پدرشم‌خوشحال نیس از اومدنش 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من تازه عروس بودم شوهرمم بچه خواست تمام بارداری زجرم داد

هفت ماهگی بارداریم بهم گفت کاش سقطش کنیم از پس خرج و مخارجش برنمیایم 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

منم مثل تو با آیودی باردار شدم الان هفته دهم. آیودی رو هم گفتن کاریش ندارن. چطوریه یه جسم خارجی باعث پاره شدن کیسه اب نمیشه؟

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

اول اینکه خداخیر دنیا و آخرت تو بهم میده بچه رو سقط نکردی

بعد اینکه از حرف مردا هیچوقت ناراحت نشو و به دل نگیر چون واقعا درکی از این چیزا ندارن و بیشتر مسئولیت رو دوش زن بخاطر همین زنا مقاوم ترند 

چقد شوهرت ناشکره

ما که داریم در و دیوار میزنیم خدا به هم بچه بده 

با اینکه وضعیت مالی خیلی خوبی نداریم 

بچه نعمت بسیار بسیاررر بزرگیه قدر بدونین 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛

کاش اینجور پدرها دختر دار نشن، شاید بگین فرقی نداره ولی واسه دختر زجرش بیشتره ک پدرش نخوادش۰😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

تنها نیستی من اولش که رفتم سونو گفت شاید تشکیل نشه این جنین،خلاصه سه هفته بعد که رفتم گفت تشکیل شده موقتی بهش گفتم شب خونه نیومد،کلا شرایط واقعا سختی داشتیم تو کرونا رستوران جمع کرده بودیم پول هیچی نداشتیم منم اتفاقی با اینکه قرص اورژانسی خوردم حامله شدم،یه بار تو دعوا گفته بودم همسانای ما بچه دارن مدام اونم می‌گفت خودت خواستی،ولی وقتی فهمید جنسیت محبوبشه یکم شل کرد