2777
2789
عنوان

تهمت سنگین

421 بازدید | 16 پست

چند روز پیش با یکی از هم دانشجوییام بحثم شد و چندتا فحش بهش دادم 

اونم برای انتقام گیری فرداش جلوی  استاد سر ی موضوعی گفت استاد همه دانشجو ها و استادا و حتی رئیس دانشگاه میدونن که بهینا(من) ی دیوونه ی کامله و اون بارها و بارها به همه ی استادا و دانشجو ها توهین کرده و درکل خیلی آزار داد همرو درحالیکه این حرفش کاملا غلطه و من حتی یک بار هم به هیچ استاد و دانشجویی توهین نکردم و همیشه مودب بودم با همه. 

من خیلی شوکه شده بودم درحدی که نتوستم سرکلاس سعی کنم که از خودم دفاع کنم

الان خیلی عصبی و دلشکشتم چونکه این استادی که این دختره ی تهمت زن این حرفارو جلوش زد ممکنه ذهنیت بسیار بدی نسبت به من پیدا کرده باشه و این چیزیه که خیلی اذیت کنندس برام.

حالا استاد فکر میکنه من ی روانی کاملم 

بنظرتون جلسه ی بعدی سرکلاس جلوی استاد و بقیه بگم که حرفاش حقیقت نداره و اینکه میتونید از بقیه ی اساتید درباره ی شخصیتی که از خودم نشون میدم سرکلاساشون سوال کنید(که البته میدونم استاد همچین کاری نمیکنه) ولی برای اثبات درستیه حرفم بهتره اینو بگم 

یا اینکه برم پیش رئیس دانشگاه دربارش حرف بزنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه رئیس دانشگاه واستاد بیکارن قاطی خاله زنک بازی ها میکنیدولش کن محلش ندی بیشتر میسوزه

مگه میخوام کلی از وقتشونو بگیرم 

شما خودت جا من نیستی درک نمیکنی که چقدر تحملش سخته 

برام مهمه که استاد فکرای بدی دربارم نکنه 

بابا ریس دانشگاه و استاد به این حرف های خاله زنکی کاری ندارن مگه میان وقتشونو صرف این حرف ها بکنن

شما خودت فرضا یکی جلوی استادت آبروتو ببره برات مهم نیس؟

برو پیش رئیس دانشگاه یا جایی ک اون استاد وبقیه استادا باشن از خودت دفاع کن تا جایی ک اون دانشجو رو م ...

بدبختی این ترم فقط یکی از استادامون هستش اینجا ،بقیشون رفتنه 

احتمالا برم پیش رئیس که خداروشکر خیلی مهربون و دلسوزه 

بدبختی این ترم فقط یکی از استادامون هستش اینجا ،بقیشون رفتنه احتمالا برم پیش رئیس که خداروشکر خیلی م ...

برو به همين رييس بگو و تاكيد كن من سر كلاس بحثي نكردم ك حرمت كلاس و استاد حفظ بشه چون ظاهرا شخصيت نداره و نميخام ب اين كارش ادامه بده شما بهش تذكر بدين و گرنه منم بلد بودم همين مدل رفتار كنم 

بهتر بود همون موقع دفاع میکردیمثلا میگفتی یه مثال بیار از توهینی که به استادی کرده باشم و بعد از بچه ...

اره درستش این بود که همون موقع دربارش حرف میزدم 

ولی قضیه مال دوسه روز پیشه

هنوزم دیر نشده

میخوام حسابی از خودم دفاع کنم و حسابشو بزارم کف دستش

من جا تو بودم با سیلی تو صورتش میزدم و میگفتم چرت و پرت نگو دختره روان پریش

از همون روزی که این حرفو زده بارها و بارها تو ذهنم کتک زدنشو تصور می‌کنم، دست خودم نیس از بس عصبیم شاید جدی جدی بزنمش

امیدوارم سر کسی نره چون واقعا بدجوری دیوونه کنندس که تهمت سنگین بخوره آدم