2777
2789
عنوان

نی نی سایت تو یوتیوب😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 187 پست
بفرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14682336/%d8%ae%d8%ac%d8%a7%d9%84%d8%aa-%d9%88-%d8%aa%d8%b1%d8%b3-%d8%b4%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%af%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d8%b2%d8%af%db%8c

برو تاپیک قبلشو بخون که زده اختلاف سنی با شوهرم ۱۷ ساله اینجا گفته ۲۰

وقتی میگم اینجا ۹۰ درصدش دروغه خیلی ها بهشون برمیخوره نی نی سایت وحشتناک سمی شده با یک سری بچه مدرسه ...

👌👌👌

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا این همه درخاست دوستی عادی نیس

پس بگو عکس پروفایلمون رو میبینن میان ثبت نام میکنن درخاست میدن😆😆😆😆😆😆

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

الهیی خدا ازت نگذره.. انقد راحت تهمت میزنی... بترس از خدای بالاسرت اه منه بچه یتیم گریبان گیرت نشه

عزمزمه من به بچه یتیم کار ندارن روز رسان عمه خداست ربطی نداره

حرفم با دروازه

و اینکه طلبکاری

قطعا این همه درخاست دوستی عادی نیسپس بگو عکس پروفایلمون رو میبینن میان ثبت نام میکنن درخاست میدن😆😆 ...

اره بعد حتا کامنتاتون تو تاپیکهای مختلف رو میخونن و می‌خندن بهتون

حیف این سایت که به این روز افتاده.یه زمانی پرمحتواترین پستها و تاپیکا رو داشت.

ازوقتی افتاد دست کم سن و سالا فقط شده سوژه خنده

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
برید تاپیکهای منو حاجیمونو چک کنید می‌فهمید که فقط داره دروغ میگهشما میرید راه حل میدید بهش

وای نگو که دروغ میگه😑😑😑

چقدر تو فکرش بودم که داره دستی دستی خودش رو بدبخت میکنه 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

یه روزی خانمهای سایت یاد میگیرن هر تاپیکی رو جدی نگیرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حیف این سایت که به این روز افتاده.یه زمانی پرمحتواترین پستها و تاپیکا رو داشت.ازوقتی افتاد دست کم سن ...

من خودم دوران عقدم و عضو اینجا شدم ولی امروز حس کردم حتی جای من اینجا نبود و کاش هیچوقت نمیومدم تاپیک درباره مشکلاتم بزنم

عزمزمه من به بچه یتیم کار ندارن روز رسان عمه خداست ربطی ندارهحرفم با دروازهو اینکه طلبکاری

چرا عابروی منو میبری؟؟؟من چه هیزم تری بهت فروختم؟؟؟؟مگه منو از نزدبک میشناسی؟؟؟من کی بهت توهین کردم یا طلبکار بودم؟:؟چرا همه جا اسم کاربری منو میاری؟؟؟ من کمک خواستم میای نمک رو زخم من میپاشی؟؟:یکی  به خودت بگه همه تاپیکات دروغه ناراحت نمیشی؟

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤