2777
2789
عنوان

نی نی سایت تو یوتیوب😲😲😲

3157 بازدید | 187 پست

وای بچه ها یه تاپیک بود که غذا یه مدل درست کرده بود با مادرشوهرش درگیر شده بود

الکی بود

بعد کامنتای همتون با نام کاربری بود

یا یه تاپیک عکس چشم بود 

من اونروز یع تاپیک دیدم که مشخص بود دروغ بود

همون که میگفت شوهرم میره موقع حموم مامانشو نگاه میکنه

و چون گفتم متاسفم براتون 

یکی بهم فحش داد که چرا مشکلات بقیه رو مسخره میکنی 

چه بینام... شوهره اونی که این تایپک الکیو زده دو برابر بی ... ه

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

وقتی میگم اینجا ۹۰ درصدش دروغه خیلی ها بهشون برمیخوره نی نی سایت وحشتناک سمی شده با یک سری بچه مدرسه ای 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممد سک شات به تاپیکای نی نی سایت گاهی وقتا ری اکت میره میزاره یوتیوب

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

چقد یوتیوبرا بی محتوا شدن که از اینجا کمک میگیرن و مشکلات مردمو به سخره میگیرن ماشالا به سطح فرهنگ 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ایناا خودشون کاربرای یوتیوب و اینستاان ک از این تاپیکا میزنن بعد شات میگیرن میذارن پیجشون ک مخاطب جذب کنن خاک توو سرشون.. تاپیک عجیب دیدین فقط گزارش بزنید

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

وقتی میگم اینجا ۹۰ درصدش دروغه خیلی ها بهشون برمیخوره نی نی سایت وحشتناک سمی شده با یک سری بچه مدرسه ...

اره خیلی بره من یبار در حد چند ثانیه عکسمو گذاشتم الان خیلی ناراحتم

دیگه دلم میخاد این آخرین تاپیکم باشه 

و هیچ اطلاعاتی ازم اینجا نمونه

فقط تاپیک زدم که بقیه هم بدونن چون یه کاربر دیگه هم زده بود

ایناا خودشون کاربرای یوتیوب و اینستاان ک از این تاپیکا میزنن بعد شات میگیرن میذارن پیجشون ک مخاطب جذ ...

خیلی هم بی ادبن من چند بار نینی یارو تگ کردم اومدن تو تاپیک ام فحشم دادن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

وای یکی هم دیروز تایپک زده بود نی نی سایت رفت یوتیوب😐

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
برید تاپیکهای منو حاجیمونو چک کنید می‌فهمید که فقط داره دروغ میگهشما میرید راه حل میدید بهش

الهیی خدا ازت نگذره.. انقد راحت تهمت میزنی... بترس از خدای بالاسرت اه منه بچه یتیم گریبان گیرت نشه

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤