2777
2789
چند گرفتی لافارر؟

من از بیرون پرسیدم ۶۴۰از یه یایتی پسرم سفارش داد تخفیف خورده بود ۲۴۰🤩🤩🤩

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

برا بچه هات جدا بخر بنظرم

من مای زدم با سینره دکتر ژیلا هم زدم انقدر راضی نبودم از هیچکدومشون

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خریدی بکو چجوریه .زیاد از رنگیش نقددمثبت نشنیدم

عه اگه اینجوریه که نمیگیرم رنگیشو اما رنگی ساین اسکین دارم از اونم راضیم سبک سبک عالی

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

عزیزم میشه جواب بدی تاپیک قبلت راجبه فروش همسترراهنمایی کنی چجوری بفروشم یادیگه نمیخرن پول لازمم لطفاجواب بده ثواب داره بخدا

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
خیلی گرونه؟ چنده؟ اخه میخام دخترامم بزنن اونا خیلی ریخت و پاش میکنن ، گرون نمیصرفه

من ۱۱۰۰ گرفتم بد نیست دیگه اگدمیخوای اونا بزنن درماتیپیک بدون رنگ خوب بود یبار زدم