2777
2789

خیلی از مدرسه ها کتاب دارن جز مدرسه ما معلمام ذره ای درک ندارن همش درس میدن دیروز رفتم درس اول و دوم چند تا کتاب رو پرینت گرفتم ۱۷۵ هزار تومن شد درحالی که من ۲۰۰ هزار تومن پول کتاب دادم این چه وضعشه چرا رسیدگی نمیکنید میگن ممکنه تا وسط ابان هم کتاب نداشته باشید من چه خاکی به سرم بریزم خواهرم چیکار کنه که امسال کنکوریه دوازدهم هست رشته اش هم تجربیه چجوری درس بخونه رشته منم انسانیه نمیتونم از کتاب های اون استفاده کنم تو هر کلاس ۴۰ نفر دانش آموز هست معلمم نیست بدبختی یکی دوتا یه الان ۳ تا از درسای تخصصیم معلم نداره این چه وضعه آموزشی هست 

....

نطام آموزشی چرتیه نتایج کنکورم هنوز ندادن عباسپور خوابه کلا

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم کلاس هفتم هست هنوز بهش کتاب ندادن و خیلیم رفتن جلو متاسفانه منم کتاب های پارسال دختر عمشو آ ...

من آشنا ندارم که رشته انسانی باشه همشون رفتن تجربی هیچیم نشدن فقط پول خرج کردن باز دختر شما هفتمه من چی دهمم امتحان نهایی دارم خواهرمم کنکور داره امسال همش اعصابش خورده زمین و زمانو از عصبانیت بهم دوخته 

....

از کتابای زبان و فارسی و دینی و عربی خواهرت تا حدودی میتونی استفاده کنی بقیه کتابا هم تا وقتی کتاب ب ...

از اونا آره یکم میتونم استفاده کنم بعضی درسا با انسانی یکیه اما تخصصی هارو چیکار  کنم الان فردا ۴ تا درس تخصصی دارم برنامه هفتگیشون هم افتضاحه همه تخصصی هارو انداختن تو یه روز 

....

خب میرفتی توی دانشگاه پرینت میگرفتی هزار و پونصد ، من منکر نظام آموزشی ضعیفی که داریم نیستم یا توصیه میکنم زیاد وقتتو با فکر کردن به این چیزا هدر ندی چون از این موارد زیاد هست ، به جاش تمرکزتو بذار روی درس ات تا بری یه رشته ای با آینده کاری خوب

از اونا آره یکم میتونم استفاده کنم بعضی درسا با انسانی یکیه اما تخصصی هارو چیکار کنم الان فردا ۴ تا ...

از مدرستون بپرس شماره فارغ التحصیل ها رو ندارن؟

معمولا خیلی هاشون یا ترک تحصیل کردن یا رفتن دانشگاه برای همین کتاباشونو لازم ندارن شاید بهت دادن کتاباشونو موقتی استفاده کنی

خب میرفتی توی دانشگاه پرینت میگرفتی هزار و پونصد ، من منکر نظام آموزشی ضعیفی که داریم نیستم یا توصیه ...

انسانی آینده نداره اگه فرهنگیان قبول نشی باختی بدبختی خودم به اجبار اومدم انسانی از انسانی متنفرم 

....

از مدرستون بپرس شماره فارغ التحصیل ها رو ندارن؟معمولا خیلی هاشون یا ترک تحصیل کردن یا رفتن دانشگاه ب ...

پایه های بالاتر هستن تو مدرسمون اما کتاب هاشون رو نمیدن خب اونا خودشون لازم دارن مگر اینکه از فارغ التحصیلان بتونم بگیرم نمیدونم باید برم به مدرسه بگم بعدشم تو کلاس چهل نفریم فکر نکنم شماره بدن چون فقط من نیستم 

....