2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 49 پست
ببخشین بی ادبی نباشه ..اگه زیاد مشروب میخوره از اون ویا مواد هم میتونه باشه...با چندین نفر از فامیله ...

مشروب نمیخوره ینی ی ادم روکیه ک اگ هرغلطی کنه با کمال پررویی میگ اره اینکارو کردم ولی اگ نکردع باشه ام میگ ن اما تا دلت بخواد قلیون میشکه صب تا شب خفه میکنه خودشو باهاش

و اینکه اره میل جنسیش خیلی بالاس و از اون نظر مطمنم بهش چون با خودمه و ما اکثر موقع ها باهمیم..تنها مشکل اساسی من باهاش بد دهنی و بدرفتاریشه بخاطر همینم رفتیم مشاوره

7 جلسه رفتم گف مشکل شما بزرگ نیس فقط جفتتون لجبازین اشتباهاتتون رو گردن نمیگیرین و تمام کل جلسات رو هروقت مشاور ازش پرسید مشکل تو با خانومت چیه فقط همین ی جمله رو گف ک زود قهر میکنه همییییییننننن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شوهر خودمم همینجوریه من بهش میگم اختلال شخصیت داری ده ساله با همچین ادمی زندگی کردم برام کم نمیذ ...

منم مشاوره اولین روز بهم گف چرا جدا نشدی گفتم اگ ب عقلم گوش میکردم طبیعتا باید ازش جدا میشدم ولی من همیشه ب دلم گوش کردم و گذشتم😞وقتی دلت با یکی باشه کوری

حتی یکی ازش بد میگه پیشم پشتش درمیام درحالی ک میدونم حق باطرفه واقعا😅

بهش بگو بجای اینکه این روزای قبل عروسی رو یه کاری کنی خاطره سازی بشه برامون داری با بددهنی و بداخلاق ...

الان قهر کردیم والا ی گوشه نشستم اونم داره کارشو میکنه

البته قهر برا اون معنا ندارع کارش تموم بشه میاد حرف میزنه انگار ن انگار اتفاقی افتادع😏

من تصمیمم برگشته بود رفتیم مشاوره گف درس میشه منم نتونسم پارو دلم بزارم 😞الان کلی خرج کرده عروسی نز ...

یه سری مواد روان گردان تازه اومده که در حال استفاده فرد عادی هست ولی اگه بخاد طرف قطع کنه حتما عصبی میشه و قاطی میکنه....بنظرم مواد میزنه و میخاد ترک بکنه ....