2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 49 پست
من تصمیمم برگشته بود رفتیم مشاوره گف درس میشه منم نتونسم پارو دلم بزارم 😞الان کلی خرج کرده عروسی نز ...

یه بار زندگی میکنی عزیزم خلاصه با فکر برو جلو.با نامزدت هم صحبت کن قبل از هر چیزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درست صحبت کردن و احترام رکن اصلی یک رابطه عاطفی هست، اگر همسرتون در تربیتش دچار این  مشکل باشه، مطمئنا زندگی شما هم تحت شعاع قرار میگیره ، بهتره در این زمان سکوت کنید و بعد از گذشت تایمی  در کمال احترام بابت بیان واژه های  زشت به همسرت ابراز ناراحتی تون رو بیان کنی و اینقدر برای خودت ارزش قائل باشی که اجازه ندی با شما هم همون رفتار و الفاظ رو بکار ببره  چون اولین بار که این اتفاق بیفته تکرارش براش عادت میشه

از همین اول تضمین بگیر ازش...

هربار زیر قولش زد به روش بیار 

بگو من نمیتونم با این شرایط ادامه بدم .

همون لحظه نگو پیش هم نبودی بگو 

چون با تجربه ایی که دارم این جور مردا زود عصبانی میشن 

ممکنه ضربات بدتری بهت بزنه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
خودش میگ زود قهر میکنی فلان..خب منم بیجا قهر نمیکنم الانم بعد مشاوره کلی رو خودم کار کردم ک رو چیزای ...

ببخشین بی ادبی نباشه ..اگه زیاد مشروب میخوره از اون ویا مواد هم میتونه باشه...با چندین نفر از فامیلهاشون بپرسین اخلاق قبل ازدواجش ...اگه اونموقع همین بوده که هیچ...و راه دیگه اینه که احتمالا از لحاظ جنسی از جای دیگه تامین میشه....چون مردهای رو از رفتار جنسی میشه شناخت...بهتره با احتیاط بری جلو ...خانواده اش هم بررسی بکن اخلاقشونو...اگه ادم دموی و پرخون باشه میل جنسی خیلی قوی داره و عصبی میشه با نیاز جنسی رامش کرد. ولی اگه موادبزنه ویا مشروب زیاد ...نمیتونی اصلاحش کنی

نبابا دوسال دوس بودیم ولی خب فش میدادا اونموقع ها ام اما ن ب منمنم میگفتم پسرع دگ عادیه

ببخشید یه سوال شخصی 

ولی قومیت خاصی ان؟ اولین چیز این به ذهنم اومد

چون یه مورد مشابه شما رو تو اطرافیان دارم

از همین اول تضمین بگیر ازش...هربار زیر قولش زد به روش بیار بگو من نمیتونم با این شرایط ادامه بدم .هم ...

نبابا تاحالا کتک کاری نداشته ک فقط همین مشت بودع ک همشم ب بازوم میزنه اونم ب نظر خودش ک داره شوخی میکنه میگ عع شوخی میکنم دگ اروم زدم ک...ولی واقعن درداورع😅💔

متوجه منظورت نشدم عزیزم😊

اینجا کامل نمیتونم بازگو کنم

ولی شرایطی ک شما داری دقیقن ۹۰ درصدشو یکی از اطرافیان من داره منتها ایشون از یه قومیت خاصی ان که کلن این رفتار توشون ارثی بود انگار

میخاستم بدونم همسر شما اصالت از کدوم قومیت ان؟

وای افرین خیلی قشنگ گفتی همینه زندگی من با همسرم...دیروز کلیییی باهم گفتیم خندیدیم اما امروز اینطور. ...

چون شوهر خودمم همینجوریه 

من بهش میگم اختلال شخصیت داری 

ده ساله با همچین ادمی زندگی کردم 

برام کم نمیذاره مهربون و عاطفیه 

هزار بار خواستم ازش جدا بشم ولی دلم براش سوخته 

چون میدونم با این اخلاقی که داره هیچکی دورش نیست خودش هم قبول داره مشکل داره

ولی همین یهو تغییر شخصیت دادنش پیرم کرده 

نمیدونم چیکار کنم 

همیشه یه ترسی دارم که الان بهم نریزه الان عصبی نشه 

بهش بگو بجای اینکه این روزای قبل عروسی رو یه کاری کنی خاطره سازی بشه برامون داری با بددهنی و بداخلاقی برامون زهر میکنی از الان عادتش بده با خاطره خوب وارد خونه بشین آهنگ و رقص و خوراکی و.. خوش بگذرونین بجای قهر کردن

الانم بگو ببرتت خونه و بعد تنها بشه تا بفهمه وقتی رفتارش بده تنهایی نسیبش میشه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نبابا تاحالا کتک کاری نداشته ک فقط همین مشت بودع ک همشم ب بازوم میزنه اونم ب نظر خودش ک داره شوخی می ...

میدونم چی میگی 

ولی همون مشت رو هم نباید بزنه 

شما سکوت کردی که عاقل بودی.

اگه مثل خودش مقابله به مثل کنی کتک هم میخوری 

ببخش که رک میگم اگه همین ضربه رو شما بشوخی بزنی درد هم حتی نداشته باشه چنان ممکنه بهم بریزه که دعوا شدت بگیره