2777
2789
عنوان

من یه پسرم و یه سوال داشتم

286 بازدید | 27 پست

مگه این سایت فقط برای خانوماست که هر بار یه تاپیک میزارم همتون هر چی از دهنتون در میاد میگین ما مردا مگ دل نداریم .

اگر فقط برای خانوما بود دو تا جنسیت نمیزاشتن موقع ثبت نام .

یکم شعور داشته باشین اونایی میان ناسازا میگن مرسی . 

سوالی دارین بپرسین 

(: What is written here is about me, not you

شعوروشماداشته باشی که اینطوری صحبت نکنی یک

دوم سایت برااقایون هست...

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعوروشماداشته باشی که اینطوری صحبت نکنی یکدوم سایت برااقایون هست...

اولا من گفتم کسایی که فوش میدن مگر شما فوش و ناسزا میدین که به خودتون گرفتین ؟

اولا  جمله ت سوالی نبود و خودت جواب خودتو دادی بعدشم اینکه بیخیال شو هیچکس اینجا حوصله بحث نداره

ما مریض نیستیم بیایم الکی توهین کنیم به کسی حتما تو اون تاپیکا به خانمها توهین شده یا اون شخص درباره مسائلی که نباید راجبش صحبت کنه حرف زده 

خدایی چرا حوصلتون سر میره میاین تو نی نی سایت از حقوق مردا دفاع میکنین؟😂

مشکلی نداریم واقعا اگه وارد یه سری تاپیکا نشین همین :/

من عذر میخام از جانب بقیه اگر اینطور بوده ای کاش میشد یکاری کرد مرد ها تو بحث های شما خانما شرکت نتونن بکنن