2777
2789
عنوان

راجب پسرا هر سوالی دارین بپرسین جواب بدم صادقانه 🦦

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنت سرویس😂😂

والا😂

بخدا انقد ناراحتم بابت این قضیه 😏

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

زنهام مگه تجاوزميكنن

به پسرا بله

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
بهمون دلیل که شما حسودی میکنی به این قضیه 🦦

چه دستاوردی داشتی که کسی بخاد بهت حسودی کنه ؟

مورد تمسخر واقع شدن حسودیی داره ؟

نمیفهمی مضحکه  شدی و همه مثل یه دلقک بهت میخندن 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگه ی دختر بهتون بگه ک دوستون داره شما احساس بدی بهش پیدا میکنید؟

بستگی به اون پسره داره که چجور ادمی باشه ولی من فکر نمیکنم هیچ اشکالی داشته باشه خیلی هم قشنکه ولی معمولا پسرا چیزیو که سخت بدستش میارن بیشتر مراقبشن که از دستش نده تا چیزی که راحت بدست اوردن .

(: What is written here is about me, not you
حالا تو چرا کاسه داغ تر از آش شدی بکش پایین فیتیلت رو عزیزمخودش زبون داره ۳ متر دفاع میکنه

معلومه ک شما هنوز بچه اید

چیکار ب بقیه دارید

زندگی خودتونو کنیو

مگه سایت برای شماست که هرچی شما خواستید همون باشه

🌱پرنسس سایت🎀😁

اینکه خانما میان تو تاپیکه آقایون (خودمو میگم) فقط بخاطر اینه که یه چیزی بگن به غرور نداشت‌شون بر بخوره گم شن پی کارشون 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

من نديدم پسرها بگن تجاوز راضى نباش

😐

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)