2777
2789
عنوان

راجب پسرا هر سوالی دارین بپرسین جواب بدم صادقانه 🦦

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 51 پست
الان منی که زنم میتونم دلیل رفتار تمام زن های دنیا رو بگم؟ معلومه که نمیتونمتوام نمیتونی همه مردا رو ...

منم نگفتم مرد ها گفتم پسر ها .

سوال بعدی 🦦

(: What is written here is about me, not you

یه سوال 

کی میشه کلا مردا گورشونو از  این سایت گم کنن!?

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال کی میشه کلا مردا گورشونو از این سایت گم کنن!?

هر موقع که قسمت جنسیت سایت فقط یه گزینه داشت 🦦

و خیلی بی ادبین کسی بهتون ادب یاد نداده ؟

تجاوز به كودك چرا انجام ميدين اخ درد كشيدن كسى براى پسرهاچه لذتى داره

این به جنسیت ربط نداره خیلیا بیمارن و تو بچگیشون آسیب دیدن و بزرگ شدن دارن خالی میکنن

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
تجاوز به كودك چرا انجام ميدين اخ درد كشيدن كسى براى پسرهاچه لذتى داره

اولا متجاوزین همشون مرد نیستن دوما اونی که اینکارو انجام میده ادم نیست دیگه 

هر موقع که قسمت جنسیت سایت فقط یه گزینه داشت 🦦و خیلی بی ادبین کسی بهتون ادب یاد نداده ؟

شاید ولی کاش یکم شعور و مردونگی داشتین که خودتون اینو درک میکردین که اینجا جایی واسه آقایون نیست نه جنبه ی مثبتی براشون داره نه دردی رو دوا میکنه 

بعدم در مقابل کسی که فهم وشعور کاملی نداره من هیچ وقت نمیتونم با ادب باشم 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋