2777
2789
میگ تورو فقط میخام تورو دوست دارمبری همه چیو خراب میکنم

با اون یکم هنو هست؟ یا فقد خیانت کرده و تموم شدع؟ من اگه یه زمانی مطمعن بشم با کسیه  میرم پشت سرمم نگا نمیکنم الانم فقد برا این موندم نکنه قضاوت الکی کرده باشم و بعدا عذاب وجدان ولم نکنه من شدیدا ادم شکاکی هستم ولی پیش عشقم خیلی خودمو کنترول میکنم  حتی یبار بهش مشکوک شده بودم با رل قبلش برگشته شماره دختره رو داد گفت باهاش حرف بزن ولی بازم عین خوره میوفته ب جونم نکنه خیانت کنه قصدمونم جدیه  کلا اسایشمو ازم گرفته اگرهمینجوری ادامه پیدا کنه شاید راهس تیمارستان بشم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون یکم هنو هست؟ یا فقد خیانت کرده و تموم شدع؟ من اگه یه زمانی مطمعن بشم با کسیه میرم پشت سرمم ن ...

تاپیک تیمارستان من فکر میکنی واسه چیه؟ بهش گفتم دیگ دلم باهات صاف نمیشه 

میدونم منو سکته بده بازم بااون ادامه میده 

جدیدا هم پیله ک بیا رابطه ... داشته باشیم که البته تقصیر خودمم هست 

💕🌸☘️🌹

تاپیک تیمارستان من فکر میکنی واسه چیه؟ بهش گفتم دیگ دلم باهات صاف نمیشه میدونم منو سکته بده بازم باا ...

یعنی با اونم هست همزمان با هر دو؟؟؟ خدا لعنتش کنه مال شما زیادم هست جدایی برات خیلی سخته😭😭😭

خدا لعنتش کنه😭😭😭😭😭😭

به من نگفت با کسی میره فکرکن من خرداد امسال فهمیدم 

اونا خرداد پارسال رفته بودن

چقدر گریه کردم وقتی فهمیدم رفته احساس تنهایی میکردم آخه اولین بار بود تاجایی ک من میدونم که میرفت شمال 

خودمون مشهدی ایم

💕🌸☘️🌹

به من نگفت با کسی میره فکرکن من خرداد امسال فهمیدم اونا خرداد پارسال رفته بودنچقدر گریه کردم وقتی فه ...

تازه باهاش اشنا شده؟ چجوری فهمیدی تو ک خیانت کردع  ؟؟