2777
2789
یکسال نشده، سر هیچی، یه بار پیام دادم ۱ هفته طول کشید جواب بده، جواب که داد دوباره جوابشو دادم بازم ...

واقعا خیلی سخته چرا پسرا اینجورین ادمو میبرن تو ابرا بعد یهو عین برچ زهر ماررمیشن دلیل نپرسیدی ازش؟؟؟

واقعا خیلی سخته چرا پسرا اینجورین ادمو میبرن تو ابرا بعد یهو عین برچ زهر ماررمیشن دلیل نپرسیدی ازش؟؟ ...

دلیلش مهم نیست، مهم کاریه که انجام داده و غیرقابل بخششه

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت اتیش گرفت؟؟؟ نه اینکه اون از دست داده باشیا برای حماقت خودت ک چقد بی ریا دوسش داشتی و اون قدر ند ...

خوب طبیعیه .دنیا همینه کم کم عادت عادت میکنی.من اون کسی هم که عاشقش بودم بدون بحث جدا شدیم.ولی مگه کاری میشه کرد باید باهاش کنار بیای

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

واقعا خیلی سخته چرا پسرا اینجورین ادمو میبرن تو ابرا بعد یهو عین برچ زهر ماررمیشن دلیل نپرسیدی ازش؟؟ ...

دلیلشون چیه.معمولا یه ادم‌جدید میاد فکر میکنن خبریه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دلیلش مهم نیست، مهم کاریه که انجام داده و غیرقابل بخششه

منم با نامزدم خیلی خوب بودیم  یهو مثلا یه بهونه ای میاره  مثلا میگه داداشم مریض شده اصلا نمیتونم جوابتو بدم الان از دیشب ساعت ۷ تا امروز هیچ خبری ازش ندارم هر چیم زنگ میزنم جواب نمیده فقد دیدم ان شده ولی جواب منو نداده باید قهر کنم الان؟

دلیلشون چیه.معمولا یه ادم‌جدید میاد فکر میکنن خبریه

من خودم شخصا اگه ادم جدید بیادو بببنم  دوسش دارم واضح بهش میگم دیگه نمیخامت و تموم  اما اینا با روح و روان ادم بازیی میکنن میخان چنتا چنتا ....

منم با نامزدم خیلی خوب بودیم یهو مثلا یه بهونه ای میاره مثلا میگه داداشم مریض شده اصلا نمیتونم جوا ...

تورو نمیدونم ولی من شدیداااا حساسم به تحویل گرفته نشدن

میخواد مامانم باشه یا هرکس دیگه اون طرف دیگه اون آدم سابق نمیشه و منم دیگه آدمیزاد حسابش نمیکنم حالا تو بگو طرف فرشته است ولی واسه من میمیره دیگه 

تورو نمیدونم ولی من شدیداااا حساسم به تحویل گرفته نشدن میخواد مامانم باشه یا هرکس دیگه اون طرف دیگه ...

ولی من از بس دوسش دارم همش دنبال راهیم ک خودمو قانع کنم ک بی محلی نکرده😔😔 تقریبا هر شب یه بهونه ای میاره یه شب خونه خاهرشه یه شب خونه رفیقشه  الانم داداششو انداخته جلو هر شب بخاطر اون نیست دو شبه بدون هیچ حرفی میخابه  دیشب ساعت ۱ ان شده ولی دریغ از یه توضیح ک بمن بده 😭😭

ولی من از بس دوسش دارم همش دنبال راهیم ک خودمو قانع کنم ک بی محلی نکرده😔😔 تقریبا هر شب یه بهونه ای ...

تو خودتو قانع میکنی که ازش  ناراحت نشی من خودمو قانع میکنم که یه فرصت دیگه بدم بهش یا نه 

ولی در کل سالی که نکوست از بهارش پیداست 

تو خودتو قانع میکنی که ازش ناراحت نشی من خودمو قانع میکنم که یه فرصت دیگه بدم بهش یا نه ولی در کل س ...

اره😔😔😔 مطمعنم نیست ک خیانت کرده اگر مطمعن بشم یه روزم نمیمونم الان فعلا دلمو خوش کردم ک واقعا کار داره