کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 عنوان بیاین کمک ترررر زدم | مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 67 پست خواستم عشقم رو امتحان کنم پیام دادم بهشک یه کاری باهات دارم با یه اکانت دیگه می خوام انتحانش کنم چیا بگم بهش ببینم پا میده یا نه تو رو خدا نگید کارت اشتباهه اره اشتباههولی من دیگه پیام دادم اونم جواب دادهمیخوام ببینم تا کجا پیش میرهالتماس کمک 1403/07/20 | 08:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20788 اتفاقا دیشب اومد بهم گفت تویی تو چت خودمونمنم انکار و به غلط کردن انداختمش😂 چرا خودمونو اینقدر زرنگ و پسرها رو اینقدر گل ببو میدونیم ، والا به خدا پسرها توی این مسائل زرنگتر از دخترا هستن . نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7301 جدی میگی یا مسخره مینمایی؟۲۳ سالمه 😁 بخدا جدی میگم ....انقدر پیش اومده انتظار ب تو چ برو بیرون از تایپیک وفحش و گیس و گیس کشی داشتم😁😆
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 چرا خودمونو اینقدر زرنگ و پسرها رو اینقدر گل ببو میدونیم ، والا به خدا پسرها توی این مسائل زرنگتر از ... چون من اسکل بودم خواهر 😂😂😂الانم راه رفته رو تا ته باید برم
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3626 به خاطر اینه ک هویت طرف رو نمی دونه گفت نکنه پسرا باشن و بدونن تو رابطم 🤐 دیگه پیام نده اگه پیگیر شد بدون یجای کار میلنگه،کلا این راه مناسبی واسه امتحان طرفت نیست
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 دیگه پیام نده اگه پیگیر شد بدون یجای کار میلنگه،کلا این راه مناسبی واسه امتحان طرفت نیست پس چطور امتحان کنم واقعا ظاهرش هیچچچ ایرادی نمیشه پیدا کردک اهل این چیزا باشهولی چشمم ترسیده لازمه بشناسمش تو زمینه تعهد
نسرین1657 عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 20788 چون من اسکل بودم خواهر 😂😂😂الانم راه رفته رو تا ته باید برم راه غلط از هرجا برگردی توی مسیر درست افتادی .کی گفته باید تا ته بری ؟ نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 بخدا جدی میگم ....انقدر پیش اومده انتظار ب تو چ برو بیرون از تایپیک وفحش و گیس و گیس کشی داشتم😁😆 من گیساتو نمیکشم یه راه بگو جمع کنم این حرکت رو 😂😂
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3626 چون من اسکل بودم خواهر 😂😂😂الانم راه رفته رو تا ته باید برم عزیزم همون کاری که گفتم بکن،دیگه بهش پیام نده،ببین چیکار میکنه،بعد یه مدت که گذشت برای اینکه دروغ نگفته باشی بهش بگو خودم بودم خواستم سر به سرت بذارم
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2622 اتفاقا دیشب اومد بهم گفت تویی تو چت خودمونمنم انکار و به غلط کردن انداختمش😂 اون هنوزم با قطعیت نرسیده که تو یکی دیگه و خودت نیستی.بلتک کن.بیخیالش.به دردسرش نمیارزه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3626 پس چطور امتحان کنم واقعا ظاهرش هیچچچ ایرادی نمیشه پیدا کردک اهل این چیزا باشهولی چشمم ترسیده لازمه ب ... چند وقته باهاشی؟
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 عزیزم همون کاری که گفتم بکن،دیگه بهش پیام نده،ببین چیکار میکنه،بعد یه مدت که گذشت برای اینکه دروغ نگ ... دیشب گفتم حتی اگ تو بودی بازم بهم نگوووالهی قربونش بشم 🥲😁حیف گیر من افتادهه
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 چند وقته باهاشی؟ سه ساله کنار همیم منتها در غالب همکار ولی تو رابطه جدی حدود ۱۱ ماه
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7301 من گیساتو نمیکشم یه راه بگو جمع کنم این حرکت رو 😂😂 ادامه نده و بیخیال این کار شو😊
دخترخووشبخت عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 3626 دیشب گفتم حتی اگ تو بودی بازم بهم نگوووالهی قربونش بشم 🥲😁حیف گیر من افتادهه اون گفت بهم نگو؟متوجه نشدم
کوثربانودرمسیرموفقیت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 1296 اون هنوزم با قطعیت نرسیده که تو یکی دیگه و خودت نیستی.بلتک کن.بیخیالش.به دردسرش نمیارزه دقیقا مطمئن صد درصدی نبود ک منم