2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

1732 بازدید | 159 پست

من چون استرس دارم خوابم نبرد 

شما چرا بیدارید؟

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باردارم تهوع دارم🤰🏻

آخیی ایشالا برطرف بشه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

میترسم

از چی

عمه م دعوتموم کرده نهار

شهر دیگه ست

۲ساعت راهه

چای اماده کنم

همسر و پسرمو بیدار کنم بخورن

۸ بریم پدر مادرمو بردارم و بریم ک ۱۰ اونجا باشیم

کلی دیشب تهدید کرده ک دیر نیایید

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
هر روز ۶ بیدارم

چهه سحرخیزی تو

منم استرس

لطفاً برای حال مامانم دعا کنید بلکه استرس منم کمتر بشه

هرچند همیشه یه موضوعی پیدا میشه که نذاره من بدون استرس زندگی کنم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
اشتباه کردم شب نرفتم خونهبچه اینجا بد خواب شد، ساعت 4 داشت میخوابید که مادرشوهرم اومد بالا سرشمنم تا ...

وایی چه مامان خوبی حالا برو خونه راحت بخواب

همسرم روزای که خونس عین کل هفته صبح زود پامیشه منم بیدار میشم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........