2777
2789

دل های شکسته جا داره کو پس چرا این دو سال گذشته خوش و سالم و سلامت داره میگرده الانم که داره ازدواج میکنه ظالم همیشه سالمه کسی که به ناحق آبرو ببره خدا هیچ کارش نمیکنه تازه اسباب ازدواجشو فراهم میکنه هر روز استوری خوشی بزاره آدم های مظلوم هم خدا باهاشون نیست این آدم جوری منواتیش زد که بعد دو سال لحظه ای فراموش نکردم چقدر اشک ریختم صدای شکستن دلمو شنیدم اما خدا نشنید تازه اسباب خوشی براش فراهم کرده که بیشتر دل بشکنه  

میفهممت درکت میکنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم مطمئن باش جوابشو میده بدم میده منم همیشه همین نظر رو داشتم 

دوست پسرم خیلی بهم بد کرد خیلی بد هیچوقت هم جوابشو نگرفت و همیشه میگفتم خدا اصلا هم جای حق ننشسته تا اینکه چند وقت پیش دیدم پیام داده میگه توروخدا حلالم کن صرع گرفتم و هر روز درگیر یه گره تو زندگیمم و تو همه مشکلاتم یاد کاری که با تو کردم میوفتم و میدونم تقاص اونه 

باورم نشد چون خیلی خرپول و خوشبخت بودن الان التماسم میکرد که ببخشمش ولی من هرگز نمیبخشم امیدوارم بد تر از اینا سرش بیاد

دردکسی که ازدوسه پله بیفته بیشتره یا ازبالای کوه بیفته؟ این بالا رفتنای ظالما بخاطره اینه ک طوری بیفته ک نتونه پاشه این فرصت امتحانه ک شایدبرگرده چون خدا مهربونه اما ظالم لجبازه برنمیگرده بخاطراینم ب درد بی درمان دچار میشه 

ببین یا باید بخاطر آرامش و سلامت روان خودت فراموش کنی که بهترین انتخابه..یا باید خودت حقتو و انتقامت رو بگیری و مطمئن باش کسی این کار رو برات انجام‌ نمیده منتظر نباش روزگار و خدا برات کاری کنه که این‌چیزا الکیه 

نه عزیزم مطمئن باش جوابشو میده بدم میده منم همیشه همین نظر رو داشتم دوست پسرم خیلی بهم بد کرد خیلی ب ...

امیدوارم اینم همین طوری بشه جوری آتیشم زد که بعد دو سال لحظه ای سرد نشدم فقط به خاطر یه حرفی که زد  اصلافراموش نمیکنم 

اینم بگم که سه سال از اون ماجرایی که سر من گذروند گذشته 

سوخت و سوز نداره 

شاید الان ازدواج کنه ولی مطمئن باش جوابشو میده

حدیث داریم که میفرمایند هرگز نمی‌میمیری مگر اینکه به کسی بد کرده باشی و جایی به مشکل بخوری و یاد اون کاری که با اون شخص کردی بیوفتی

مطمئن باش بدترش سرش میاد شاید ۲۰سال دیگه با بچش

گلم شما ناراحتی خداوند رو قضاوت نکن

اگر این آدم تهمت ناروا به شما زده شما ذکر فسیکفیکهم الله رو روزانه ۱۳۷۰ مرتبه بگو و به عدالت خداوند واگذارش کن 

از کجا میدونی شاید این آدم بیمار شه یا با مرگ بد از دنیا بره 

با دل شکسته با خداوند حرف بزن یقین داشته باش صدای شما رو میشنوه

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر