2777
2789
خیر 😂

اگه هستی باید بگیم 

سلام برسون بگو 

برا دوتا دونه تیتاپ و چ تومن پول و چند تا ویو آدم به جایی نمیرسه 

ارزش نداره وقت مردم و ذهن مردم رو درگیر کنید  حق الناسه 

عزت زیاد😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یعنی کسی که خیلی میخواد جلب توجه کنه😐 ولی اونایی که این کلمه رو خیلی به بقیه نسبت میدن خودش ...

👌عاره دقیقا خودشون پیک می هستن ولی پیک می نا موفق😂 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گوگل کامل و واضح جواب نمیده پیچیدس جواباش

اتفاقا خیلی هم خوب جواب میده امتحان کن ضرر نمیکنی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

گوگل کامل و واضح جواب نمیده پیچیدس جواباش

ب انگلیسی بنویسید دقـیق میاره یعنی چی، یا هوش مصنوعی خیلی خوب توضیح میده، فقط به زبان انگلیسیه، اونم کسی بلد نباشه با گوگل ترنسلیت کار درمیاد

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

یعنی چی ؟

بخش تاپیکای داغ توضیحش دادن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

پیک می خودش یعنی منو انتخاب کن

به افرادی میگن که خیلی دنبال جلب توجه و بهتر و برتر نشون دادن خودشونن

صرفا هم نه جلوی جنس مخالف ممکنه جلوی همجنس‌های خودشون هم اینکارو کنن

به نظرم فقط مختص دخترها نیست پسرها هم میتونن پیک می باشن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم