2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یکی واقعا مریضیمن کاربر قدیمی ام اومدم تاپیک زدم سوال جنسی و شخصی نپرسیدم نی نی یارو تگ کردی عقده ...

اره قدیمی هستی از پست هات و عضویتت معلومه 

متاسفانه اونیکه تاپیکش بسته شد فشاری شده تویی 

@niniyar_2 گزارش میزنیم فحش بخوریم درسته این؟ 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

تو یکی واقعا مریضیمن کاربر قدیمی ام اومدم تاپیک زدم سوال جنسی و شخصی نپرسیدم نی نی یارو تگ کردی عقده ...

اشکالی نداره بذار حسی که تو زندگی واقعی دارنو اینجا خالی کنن کاملا انتقاد پذیرم😄😅

اره قدیمی هستی از پست هات و عضویتت معلومه متاسفانه اونیکه تاپیکش بسته شد فشاری شده تویی @niniyar_2 ...

این ۴ امین کاربری من تو این سه چهار ساله

پیش یه تراپیست برو خواهشاً الکی الکی تاپیک مردمو نترکون

این ۴ امین کاربری من تو این سه چهار سالهپیش یه تراپیست برو خواهشاً الکی الکی تاپیک مردمو نترکون

مثل ادم تاپیک بزنید تا نترکه عقده ای هم روح و جسم خودته الان مثل خودت حرف زدم ریپ بزنی هم باز هم نمیکنم خوشبختانه میترکید 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

مثل ادم تاپیک بزنید تا نترکه عقده ای هم روح و جسم خودته الان مثل خودت حرف زدم ریپ بزنی هم باز هم نمی ...

مثل آدم تاپیک زدم سوال بدی نپرسیدم توش فحش و مسایل جنسی ام نبود هیچ چیز بدی نبود که اومدی چرت و پرت گفتی نی نی یارو تگ کردی تا مطمعن نشدی از چیزی خودشیرینی نکن ادا در نیار