2777
2789
اگه هستی باید بگیم سلام برسون بگو برا دوتا دونه تیتاپ و چ تومن پول و چند تا ویو آدم به جایی نمیرسه ا ...

ببینم قضیه چیه چرا باید از یوتیوب بیان اینجا مگه اینجا چه خبر خاصیه؟ 

زندگی پر از سورپرایزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یکی واقعا مریضیمن کاربر قدیمی ام اومدم تاپیک زدم سوال جنسی و شخصی نپرسیدم نی نی یارو تگ کردی عقده ...

استار از ادبیات صحیح استفاده کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

ببینم قضیه چیه چرا باید از یوتیوب بیان اینجا مگه اینجا چه خبر خاصیه؟

بخش تاپیک های داغ کامل توضیح دادن 

واسه سوژه کردن کاربرا

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
فکر نمیکنم سوال خاص یا بدی پرسیده باشم صرفا میخواستم بدونم معنیش چیه همین...

اگه قضاوت اشتباهی شده عذر خواهی میکنیم 

اما اگه درست فکر کردیم  شما باید عذر خواهی کنید 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
استار از ادبیات صحیح استفاده کنید

نی نی یار جان اين کاربری ک داره من رو فحش میده من فقط براش گزارش زدم شما ترکوندید حتما مشکل داشته دیگه خودتون در جریان یوتیوب هستید دیگه 

همين جور رگباری دارن تاپیک میزنن 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

توهین ممنوعه.لطفا تاپیک رو ترک کنید

من تاپیک رو ترک کرده بودم فقط هم گزارش زدم فکر کنم تاپیکش با همچین محتوایی بود ک عاشق یکی بزرگتر از خودش شده اینا اجیر شده یوتوبرا هستن الانم جوابش رو ندادم دیگه 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

پس اون رفیقای زمان نوجوونی پیک می بودن ما بهشون میگفتیم خودشیرین😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان