2777
2789

از سن 9سال بگیر تا 18سال،مهمونی های بزرگی می‌گرفته که کیم کارداشیان این کودک و نوجوان هارو براش جور می‌کرده ،توی نوشیدنیشون مواد میریختن بعدم به بدبختا تجاوز میکردن ،تازه بیانسه و همسرش جیزی هم باهاش همدست بودن ،حتی جاستین هم یکی از قربانی هاس که بارها توی موزیک ویدیوهاش بهش اشاره کرده 😐 

وای خدا کنه الکی باشه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میگفت اینقدر پول قدرت تو هالیوود صنعت سینما موزیکش هست ک هم قدرتمند میشن هم پولدار برا همین دیگ هرکاری بخوان میکنن چیزی ارضا نمیکنه روحشون و جز چیزای مزخرف خیلی از بازیگرا و خواننده ها میگن خودکشی نکردن تو هالیوود فقط برا بالا اومند رقیباشون از میدون برداشته شدن

کلا دنبال کردن حواشی سلبریتی ها اعصابمو به هم میریزه 

خاک تو سرشون کنن واقعا 

امیدوارم هر کی تو این کارا دست داشته روبه بدترین نحو مجازات کنن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میگن یکی از دلایلی که  بن افلک جنیفرو طلاق داد هم همین موضوع بپد،خیلی سال پیش باهم بودن و جی لو از همه چی خبر داره ولیصداشو در نمیاره. دی دی از پارتیهاش و اتفاقاتی که میافتاد فیلم میگرفت،برای همین خیلی از سلبریتی ها که باهاش رفیقن، میترسن حرفی بزنن و خودشونو زدن به اون راه. میترسن دستش سند باشه.

نه تایید شد و دی دی دستگیر شده ،حتی از خونش چیزای عجیب و غریبی کشف کردن

اگه اینجوریه که

واقعا دنیا داره به جای ترسناکی تبدیل میشه

فک کن بچه های بدبخت چه زجری کشیدن 

خدایا خدایا😢😢

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....