2777
2789
عنوان

چیکار کنم سر بچه بیاد تو لگن

1283 بازدید | 26 پست

هفته ۳۹ و ۳ روزم دوستان

چیکار کنم سر بچه بیاد تو لگن

۲ هفتس چکش میکنن میگن همون اول لگن سرش فیکس شده ولی وارد لگن نشده هیچیم باز نیستم

هرچقدرم پیاده روی و دوش و..... داشتمم بیفایده

فقط کمر درد تیر کشیدن واژن و اطرافش

بخاطر ورزشا هم کله غضلاتم بسته 😪

زایمان دوممه سر اولی این موقع ۱ سانت باز بودم 

چیکار کنم کلافه شدم یعنی ممکنه تا ۲۴ روز زایمانم اوکی بشه

یعنی چی میشه

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

ورزش حرکت پروانه پیاده روی غذاهای تند و رابطه و وارد شدن اسپرم 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش حرکت پروانه پیاده روی غذاهای تند و رابطه و وارد شدن اسپرم

رابطه دارم بعدشم درد شدیییید ولی هیچی به هیچی 

یه سره حرکت پروانه‌🫠

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

من سه طبقه بیمارستانو پله هاشو بالا پایین رفتم چندین بار فوری باز شد داشتن میفرستادن خونه

یه نکته موقع زایمان اون موقع که داری درد میکشی حالت چهاردستوپا شو یکی دو دقیقه زودتر زایمان میکنی

منم ۳۹ هفته سر دومی بودم انگار ن انگار هفته ۴۰ یدفه کیسه پاره شد سر ی ساعت بچه بدنیا اومد

نمیدونم همه میگن دومی زودتره ...راحتتره ...من سر اولی انقد خودمو نکشتم با ورزش و دوش

اصلا رابطه نداشتم

الان یه جا بند نیستم حتی خوب استراحتم نمیکنم ولی جاش خوشه 

متاسفانه تجربه زایمان طبیعی ندارمان شا الله به سلامتی باشه

ممنونم گلم

رابطه دارم بعدشم درد شدیییید ولی هیچی به هیچی یه سره حرکت پروانه‌🫠

توپ یوگا داری روش بشین بالا پایین و قر بده

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من سه طبقه بیمارستانو پله هاشو بالا پایین رفتم چندین بار فوری باز شد داشتن میفرستادن خونهیه نکته موق ...

من پله رو دوسه بار رفتم خونه ماهم سه طبقس 

ولی ترسیدم کیسه ابم پاره بشه 

ممنونم یادم باشه حتما میرم

من ادم کم تحملی ام تو درد

نمیدونم همه میگن دومی زودتره ...راحتتره ...من سر اولی انقد خودمو نکشتم با ورزش و دوشاصلا رابطه نداشت ...

بازم بهتر از زایمان زوده من اولیو ۳۷ هفته بدنیا اوردم الان باردارم میگم چیکار کنم زود بدنیا نیاد ورزش نکنم چیکار کنم بمونه

توپ یوگا داری روش بشین بالا پایین و قر بده

نه ولی روی تشک تخت نشستم و خرکتشو رفتم که فکر کنم تاثیری نداشته

بشین لبه  تخت همونطور که رو صندلی میشی خودتو به سمت بالا پایین حرکت بده مثل بازی خیلی سریع سرش میادتولگن

اگر تشکش ابری ونرم باشه موقع بالا پایین کردن بشتر پایین میری باعث حرکت بچه میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیدونم همه میگن دومی زودتره ...راحتتره ...من سر اولی انقد خودمو نکشتم با ورزش و دوشاصلا رابطه نداشت ...

دومی خیلی  راحته من بچم ۴۱۰۰ بود وزنش  خیلی خوب زایمان کردم حتی هفته ۳۹ چرخید تا اون لحظه محبور شدم بمونم اگه نچرخید سزارین  بشم اونم‌رفتم سونو چرخیده بود رفتمدکتر معاسنه کرد  گف اصلا باز نشده