2777
2789
عنوان

درد دارم🤦‍♀️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 50 پست
از کجا متوجه شدی اپاندیسه؟ سونوگرافی شکم و لگن؟

نه متخصص های بیمارستان ها اومدن مشکوک به آپاندیس بودن ولی چون مطمئن نبودن و آزمایش ها هیچی نشون نمی‌داد و سنن کم بود و مجرد بودم نخواستن شکمم و پارع کنن 

آخر سر یه روز صبح از شدت درد بیدار شدم و کاملا خشک شده بودم و فقط مردمک چشمم حرکت میکرد

صدامم در نمیومدم با کلی درد و گریه و فشار خواهرمو صدا زدم و با بدبختی منو رسوند دکتر و گفت آپاندیس کوچیک بوده و الان ترکیده و فقط یک ساعت وقت دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون بعید از اپاندیس ها کوچیک هستن زیاد بیرون نزدن و معلوم نیست دقیقا مثل آپاندیس من انواع دکتر ها ...

کلونوسکوپی و اندوسکوپی درد داره؟ تورو خدا راستشو بگو چون دکتر گوارش دارم میرم‌میترسم.یخم گذاشتم الان دردش فرقی نکرد لعنتی

یخ بزار بعد برو آزمایش شکم و لگن بده چکاپ بده

گذاشتم دردش کم نشد. سونو گرافی شکم و لگن انجام دادم هیچی نبود. ازمایشم دادم هیچی نبود. فقط‌الان به کلیه و روده و معده شک دارم که دارم‌میرم شنبه دکتر بخدا دردش دیگه بمونمو بریده انگار یکی سوزن فرو میکنه تو پهلوم کرمم یکسره گرفته

درد آپاندیس سمت راستِ عزیزمبعد انقد درد داره که شما نمیتونی بشینی راحت تایپ کنی

سمت چپم درد میکنه ولی الانم‌که میبینی دردم‌کمتر شده ژلوفن کامپاند خوردم دکتر اورولوژی داد فقط یکم دردو ساکت میکنه

توروخدا از کلونسکوپی‌بگو من میترسم.

آندوسکوپی هیچی نمی‌فهمی دکتر با حرف میاد سمتت اصلا نمی‌فهمی چطوری امپولو بهت زد یادت نمیاد دردم ندارع 

بعد بهوش اومده فقط سرگیجه بدی میگیری منگ منگی انگار دنیا داره می‌چرخه اول صدا نمی‌شنوی یا کم میشنوی باید نیم ساعت دراز کشیده بمونی تا از منگی در بیای بعدش تموم میشه