2777
2789

از نظر درآمد و مشتری کم و زیاد و اینا لطفا از مشکل شرعی نگید 

اگه پیشنهاد بهتری دارید هم بگید

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

والاع خیلی دیگه فول شده 

از هر کی میپرسی یه دوره رفته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم 

اینکه بخان پشیمونت کنن بگن ناخونکار زیاده جدی نگیر به همون اندازه مشتری هم زیاده فقط یکسال اینای اول تا مشتری های خودتو پیدا کنی زمان می‌بره باید صبور باشی و زود جا نزنی و اینکه روش های خوبی برای تبلیغ و جذب مشتری استفاده کنی 

از نظر من سه شغل الان رو کار اومده کاشت مژه/کاشت ناخن/کراتین مو این سه تا اوکین و رو بورس خودت ببین ...

از بین اینا ناخن

قبلا کراتین کار بودم سرپا موندن و بوی موادش افتضاحه و مسئولیتش هم زیاده

بنظرت ناخن از مد نمیفته؟یا مشتریش کم نمیشه؟

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
سلام گلم اینکه بخان پشیمونت کنن بگن ناخونکار زیاده جدی نگیر به همون اندازه مشتری هم زیاده فقط یکسال ...

سلام عزیزم مرسی

شما ناخنکاری ؟

از بین اینا ناخنقبلا کراتین کار بودم سرپا موندن و بوی موادش افتضاحه و مسئولیتش هم زیادهبنظرت ناخن از ...

ناخن چیزی نیست که به این زودیا از مد بیوفته برای درامد هم به مشتریات بستگی داره به کارت دیگه و اینکه کجا کار میکنی ولی بازم هرچیزی یزره زمان لازم داره تا بین چند نفر اوکی بشی تا بشن مشتری ثابت

نه ولی دوستم ناخونکاره از تجربیات اون برات گفتم

مرسی عزیزم 

چندوقته ناخنکاره؟درآمدش خوبه؟

میشه ازش بپرسی ببینی مشتریش کم نشده؟آخه بعضیا میگن از مد افتاده

مرسی عزیزم چندوقته ناخنکاره؟درآمدش خوبه؟میشه ازش بپرسی ببینی مشتریش کم نشده؟آخه بعضیا میگن از مد افت ...

خودش ۲۰ سالش ایناس بعد زرنگه الان خیلییی هنرجو اینا هم داره ک یاد میده بهشون مدرک میده هم ناخن هم مژه اول تو خونه انجام میداد الان می‌ره سالن مشتری هاشم جمع کرده 

ناخن چیزی نیست که به این زودیا از مد بیوفته برای درامد هم به مشتریات بستگی داره به کارت دیگه و اینکه ...

درسته ممنون

بنظرت کدوم لاین آرایشگری تو زمان کمتری آدم به درآمد میرسه ؟

خودش ۲۰ سالش ایناس بعد زرنگه الان خیلییی هنرجو اینا هم داره ک یاد میده بهشون مدرک میده هم ناخن هم مژ ...

مرسی عزیزم

یکم میترسم کارم نگیره

آخه قبلا تو لاین کراتین و رنگ  رفتم و میکاپ خیلی ضرر کردم

مرسی عزیزمیکم میترسم کارم نگیرهآخه قبلا تو لاین کراتین و رنگ رفتم و میکاپ خیلی ضرر کردم

من خودمم دنبال یه شغل پر درآمدم ولی نمی‌دونم برم کار کنم کارمندی چیزی یا یه حرفه یاد بگیرم البته الان نه چند ماه دیگ

من خودمم دنبال یه شغل پر درآمدم ولی نمی‌دونم برم کار کنم کارمندی چیزی یا یه حرفه یاد بگیرم البته الا ...

من کار تو مدرسه گیرم اومد اما چون بچم کوچیکه یه کار میخوام که هرروز نرم سرکار دو سه روز در هفته

من کار تو مدرسه گیرم اومد اما چون بچم کوچیکه یه کار میخوام که هرروز نرم سرکار دو سه روز در هفته

انشاالله موفق باشی عزیزم 

من شاید طلاق بگیرم به خاطر همون میگم وضعیت زندگی مشخص بشه بعد تصمیم بگیرم