بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینکه بخان پشیمونت کنن بگن ناخونکار زیاده جدی نگیر به همون اندازه مشتری هم زیاده فقط یکسال اینای اول تا مشتری های خودتو پیدا کنی زمان میبره باید صبور باشی و زود جا نزنی و اینکه روش های خوبی برای تبلیغ و جذب مشتری استفاده کنی
از بین اینا ناخنقبلا کراتین کار بودم سرپا موندن و بوی موادش افتضاحه و مسئولیتش هم زیادهبنظرت ناخن از ...
ناخن چیزی نیست که به این زودیا از مد بیوفته برای درامد هم به مشتریات بستگی داره به کارت دیگه و اینکه کجا کار میکنی ولی بازم هرچیزی یزره زمان لازم داره تا بین چند نفر اوکی بشی تا بشن مشتری ثابت
مرسی عزیزم چندوقته ناخنکاره؟درآمدش خوبه؟میشه ازش بپرسی ببینی مشتریش کم نشده؟آخه بعضیا میگن از مد افت ...
خودش ۲۰ سالش ایناس بعد زرنگه الان خیلییی هنرجو اینا هم داره ک یاد میده بهشون مدرک میده هم ناخن هم مژه اول تو خونه انجام میداد الان میره سالن مشتری هاشم جمع کرده