خانوما کیا از خانواده و شهر خودتون دور هستین؟ و در جاییکه الان هستین آیا خانواده شوهر همین شهر پیشتونه؟
چطوری دوری از خانواده رو تحمل میکنید ؟؟ چطوری همش تنهایی رو تحمل میکنید ؟ من اهل دوستی نیستم که بخواهم با دوست گرم و صمیمی بشم و بریم بیرون ، همش خودم و خودم و هیچ چیز اندازه بودن کنار خانواده م بهم انرژی ادامه زندگی نمیده، از تجربه هاتون بگین توروخدا
حدود یک ساعت با خانوادم فاصله دارم و با ماشین خودمون یک ساعته و اتوبوس و مترو 2،3 ساعت میشه
بنظرم خیلی سخته
باید کنار بیای
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من دورنیستم و منتظرم انتقالی کارهمسرم بیاد شهرخودمون وقتایی ک میره سرکارمیام خونه بابام اینا،ولیی اگ ...
تا دلت بخواد حرفه بلدم ولی وقتایی که غروب تابستون میشه دلت میخواد با خواهرت بری بیرون و هیشکی کنارت نیست دلت میخواد با مادرت قدم بزنی شام بیان خونه ت ولی از هم دور باشین هیچ پول و حرفهای لذت نمیده
من ۱۴ ساله از خانوادم دورم یه مدت درس میخوندم بعد بارداری بچه داری من کلا با کارهای خونه خیلی حالم خ ...
همون که عشق و علاقه تو این چیزهاست خوبه،من هشت ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشیم نه ماه تو شهر خانواده شوهر زندگی کردیم خیلی بد بود خیلی اذیت شدم و بعدش اومدیم شهر پدرم ، الان هشت ساله که شهر پدرم زندگی میکنیم من دیگه زندگی کنار خانواده مو یاد گرفتم و دوست دارم الان رها کردن همه ی اینا و برگشت ب تجربه ی بد هفت سال پیش خیلی آزار دهنده اس