2821
2789

خانوما کیا از خانواده و شهر خودتون دور هستین؟ و در جاییکه الان هستین آیا خانواده شوهر همین شهر پیشتونه؟

چطوری دوری از خانواده رو تحمل میکنید ؟؟ چطوری همش تنهایی رو تحمل میکنید ؟ من اهل دوستی نیستم که بخواهم با دوست گرم و صمیمی بشم و بریم بیرون ، همش خودم و خودم و هیچ چیز اندازه بودن کنار خانواده م بهم انرژی ادامه زندگی نمیده، از تجربه هاتون بگین توروخدا

من دورنیستم و منتظرم انتقالی کارهمسرم بیاد شهرخودمون وقتایی ک میره سرکارمیام خونه بابام اینا،ولیی اگ شرایط شمارو داشتم قطعا یه حرفه یادمیگرفتم و بیکارنمیموندم تا وقتم بگذره

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

حدود یک ساعت با خانوادم فاصله دارم و با ماشین خودمون یک ساعته و اتوبوس و مترو 2،3 ساعت میشه

بنظرم خیلی سخته

باید کنار بیای

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من قراره بعد از ازدواج برم شهر خودم و از خانواده خودم دور شم 

خیلی راحت میشم 

الآنم تجریش کردم چون شوهرم خونه مستقل داره هروقت میرم خونش چند ماه میمونم و خیلی راحتم با تنهایی 

خانواده شوهرم که کاری بهشون ندارم 

من دورنیستم و منتظرم انتقالی کارهمسرم بیاد شهرخودمون وقتایی ک میره سرکارمیام خونه بابام اینا،ولیی اگ ...

تا دلت بخواد حرفه بلدم ولی وقتایی که غروب تابستون میشه دلت میخواد با خواهرت بری بیرون و هیشکی کنارت نیست دلت میخواد با مادرت قدم بزنی شام بیان خونه ت ولی از هم دور باشین هیچ پول و حرفه‌ای لذت نمیده

من ۱۴ ساله از خانوادم دورم 

یه مدت درس میخوندم 

بعد بارداری بچه داری 

من کلا با کارهای خونه خیلی حالم خوبه وقتی به کارهای خونه میرسم انرژی دارم اگه مثلا مریض باشم یا امتحان داشته باشم اصلا حالم خوب نیست 

از صبح که بیدار میشم مشغول خانه داری و درست کردن غذاهای متنوع ، کیک دسر ، عاشق اینجور چیزام

من قراره بعد از ازدواج برم شهر خودم و از خانواده خودم دور شم خیلی راحت میشم الآنم تجریش کردم چون شوه ...

شما مطمئنا زیاد اهل بیرون رفتن و وقت گذراندن با خانواده ت مخصوصا مادرت نبودی، اگه اینطور که میگین هستی خیلیم خوبه چون کمتر اذیت میشی

تا دلت بخواد حرفه بلدم ولی وقتایی که غروب تابستون میشه دلت میخواد با خواهرت بری بیرون و هیشکی کنارت ...

اخی عزیزم درکت میکنم،کاش شرایط جوری بود کنار هم میبودین🥺

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

من ۱۴ ساله از خانوادم دورم یه مدت درس میخوندم بعد بارداری بچه داری من کلا با کارهای خونه خیلی حالم خ ...

همون که عشق و علاقه تو این چیزهاست خوبه،من هشت ساله ازدواج کردم بچه دار نمیشیم نه ماه تو شهر خانواده شوهر زندگی کردیم خیلی بد بود خیلی اذیت شدم و بعدش اومدیم شهر پدرم ، الان هشت ساله که شهر پدرم زندگی میکنیم من دیگه زندگی کنار خانواده مو یاد گرفتم و دوست دارم الان رها کردن همه ی اینا و برگشت ب تجربه ی بد هفت سال پیش خیلی آزار دهنده اس

شما مطمئنا زیاد اهل بیرون رفتن و وقت گذراندن با خانواده ت مخصوصا مادرت نبودی، اگه اینطور که میگین هس ...

برعکس عاشق بیرون رفتن هستم و همیشه به زور من میبردمش بیرون عاشق بازار گردیم 

چون مستقل هستم برام راحته 

و اینکه آدم یه سری رفتارا رو میبینه از بقیه ترجیح میده تنهایی ادامه بده و کمتر هم از اطرافیان ضربه بخوره 

تنهایی بهتر از اینه که آسیب ببینی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز