2777
2789

اگه آره به چه دلیل

چیکار کردی

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بله

خب با هم یه زندگی خوب ساختیم 

بهم افتخار میکنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من عید امسال تو‌سفر که خودمو خودش و بچمون بودیم پرسیدم از من راضی هستی گفت خیلی خیلی 

با جدیت 

بااینکه دعوا داریم زیاد 

این یعنی تو قلبش افتخار می‌کنه دیگه 

دلایل 

مثلاً من تمیزم منظمم هرروز ساعت پنج بدرقه اش میکنم 

بسازم 

اگر خودش یا دیگران اذیتم کردن کش ندادم 

رابطه‌جن سی   خوبی  داریم 

البته بدیهایم دارو 

بله 

افتخار میکنه حتی اینو ب زبونم اورد ک افتخار میکنه ب داشتنم و هنوز باورش نمیسه من زنشم😁🤭

چون وفادارم چون دوسش دارم درکش میکنم وقتی خستس ی بار  نمیشم رو دوشش بجاش کمکش میکنم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اره همیشه بهم میگ

بخاطر اینک بچه هاشو خوب تربیت کردم بخاطر خونوادم بخاطر رسیدن به خودم و خونه و بخاطر درک و شعور بالام (خودش اینارو میگ هاا😅از خودم تعریف نمیکنم) و مهمتراز همه خیلی از روزا رو خونه نبوده ولی من با ابرو حیا بودم الان ک تازه دیگ اونو دوستاش راننده گرفتن و خودشون خارج نمیرن بیشتر بهم افتخار میکنه چون زن اون دوستاش بهشون خیانت کردن

بله

خانمم بهم افتخار میکنه

چون هیچ وقت از دستم ناراحت نشده

رو اعصابش نرفتم

دعوامون نشده

قهر هم نکردیم

هیچ کم و کسری هم نداشته

البته اینکه ازدواجم نکردم هم بی تاثیر نیست

____ آقا هستم ____ 🙏

بارها بهم گفته بهت افتخار میکنم بخاطر صبوریت ودرک وفهمت میگه باید اسمت رومیذاشتن فهیمه  

اخه غافلگیر شده بود تو نامزدی خیلی اذیتش میکردم داستانها سرش دراوردم ولی بعد عقد عوض شدم 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اره همیشه بهم میگ بخاطر اینک بچه هاشو خوب تربیت کردم بخاطر خونوادم بخاطر رسیدن به خودم و خونه و بخاط ...

کلا ازتون تعریف میکنن بیشتر یا سرزنش؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
فکر کنم بلهخب با هم یه زندگی خوب ساختیم بهم افتخار میکنیم

بمونید برای هم

بیشتر تعریف میکنه ازتون یا سرزنش

بله افتخار میکنه حتی اینو ب زبونم اورد ک افتخار میکنه ب داشتنم و هنوز باورش نمیسه من زنشم😁🤭چون وفا ...

منم وقتی خستس پاهاش می‌شورم ماساژش میدم رهاش میکنم بخابه 

به‌زور نمی‌گم حرف بزنه 

منم وقتی خستس پاهاش می‌شورم ماساژش میدم رهاش میکنم بخابه به‌زور نمی‌گم حرف بزنه

خیلی خوبه من پاهاش و نمیشورم ولی ماساژش میدم خستگیش دربره خیلی خوبه ک بهش وقتی خستس فشار نمیاری 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید