2777
2789

خیر سرم اومدم خونه مامانم مردم میرن خونه مامانشون بگو بخند مال منه پیشیونی سیاه به گریه اس،خسته شدم از رفتارای مامانم بخدا ی آدم بی اعتماد بنفس از من ساخته عاشق اینه که غرورمو بشکنه، واقعا خدایی هس؟؟؟؟؟ داغونم بااینکه الان چند ساعت گذشته دوس دارم هنوز گریه کنم، من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد این آشنا کرد

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده مگه بحثتون شده ؟؟؟

اوهوم، اومدم بالا پشت بوم حمام رو تمیز کردم هرچی میگم مادر من این آشغالارو بنداز دور میگه نه نمیشه، الهی خدا مرگ منو برسونه ک راحت بشم هرموقع اومدم اینجا ناراحت بود پر باد بود دعوا راه انداخت

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

هعی ..اینم شانس ماس دیگ منم هروقت میرم درروداغون میشم توبه میکنم دیگ برم بازاز رو نمیرم

تا سه روز ک خودتو باید بخوری، باشوهرت بحث بحث بحث چرا واقعا مگ ما بچشون نیستیم؟ پس چرا بقیه مادرا اینحوری نمیکنن

عزیزم خیلیا تو شرایط شما هستن حالا چی شده

اومدم تمیزکاری کنم براش میگم اشغالارو بزار دور میگ ن نمیشه بخدا قسم خستم همیشه همین مدلی ناراحته غم داره، ولی با بقیه گل بلبل سنبل پر انرژی از بیرون مردم رو سوزونده از داخل خودمون رو، کاش قلم پام خورد میشد نمیومدم 

یا خدا مامانا هم سم شدن

خیلی مامان من از 14سالگی منو سوزوند خاکسترشدم 12ساله که داغون شدیم