الان وسط کاریم داریم دوشاب درست میکنیم ولی یه مشکلی داریم با دستگاه آبشو گرفتیم الان داریم از صافی رد میکنیم ولی باز غلظتش زیاده و می ترسیم که وقتی خاکم بهش اضافه کنیم درست در نیاد به نظرتون چیکار کنیم؟؟
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همون شیره انگور هست. قبلا خودمون آبشو میگرفتیم این دفعه با دستگاه گرفتیم غلظتش زیاده
اهان 😁😄
خوب معلومه با دستکاه غلیظ میشه چون پوست انگور رو هم له میکنه و در نتیجه غلیظ میشه
خاک گفتین اون چیه؟
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
تو یه دیگ بزرگ زمان میدن که تفاله هاش و ناخالصی هاش رو سطحش جمع بشه و بعد سطحشو با یه ظرف برمیدارن و اونی که زیرش می مونه اون رقیق تره و مثل آب انگور میشه
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.