2777
2789

سلام 

الان وسط کاریم داریم دوشاب درست میکنیم ولی یه مشکلی داریم با دستگاه آبشو گرفتیم الان داریم از صافی رد میکنیم ولی باز غلظتش زیاده و می ترسیم که وقتی خاکم بهش اضافه کنیم درست در نیاد به نظرتون چیکار کنیم؟؟ 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

منکه نمی دونم دوشاب چی هست 

اگه قبلن درست کردین همین مراحل رو انجام ندادین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه نمی دونم دوشاب چی هست اگه قبلن درست کردین همین مراحل رو انجام ندادین؟

همون شیره انگور هست. 

قبلا خودمون آبشو می‌گرفتیم این دفعه با دستگاه گرفتیم غلظتش زیاده

خاک از کجا تهیه می‌کنید می‌زنی آیا این خاک تمیزه

والله نمیدونم فک کنم بابام از بازار میگیره من اصلا تو مراحلش تا آخر نبودم هیچ وقت چون اکثرا شیفت بودم و ... الانم مشکل داشتیم گفتم بپرسم 

همون شیره انگور هست. قبلا خودمون آبشو می‌گرفتیم این دفعه با دستگاه گرفتیم غلظتش زیاده

اهان 😁😄

خوب معلومه با دستکاه غلیظ میشه چون پوست انگور رو هم له میکنه و در نتیجه غلیظ میشه 

خاک گفتین اون چیه؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اهان 😁😄خوب معلومه با دستکاه غلیظ میشه چون پوست انگور رو هم له میکنه و در نتیجه غلیظ میشه خاک گفتین ...

بچه ها شماها فقط اطلاعات میگیرین بابا یه نفر بگه چیکار کنیم ؟ 😂😂😂

اهان 😁😄خوب معلومه با دستکاه غلیظ میشه چون پوست انگور رو هم له میکنه و در نتیجه غلیظ میشه خاک گفتین ...

خاک میزنن به دوشاب بعد صبر میکنن ته نشین میشه و بعد می‌پزن 

بزار بگم شاید یکی مثل من بعدا سرچ کنه اینجا 

تو یه دیگ بزرگ زمان میدن که تفاله هاش و ناخالصی هاش رو سطحش جمع بشه و بعد سطحشو با یه ظرف برمیدارن و اونی که زیرش می مونه اون رقیق تره و مثل آب انگور میشه