بیین یکی از کاربرا قبلا گفت برای ازدواج با فرد مورد نظرش سوره واقعه خوند هر شب هدیه کرد به شهید هادی و سامانلو و یه شهید دیگ دقیق یادم نیس فقط سوره های دیگ هم خوند یا ن فکر کنم کاربر بانوی امیدم ۸۲ بود
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی دیگ از کاربرا هم از دعای معراج حاجت گرفته بود فکر کنم اسم کاربریش ماهسونگ بود دقیق یادم نیس
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیین یکی از کاربرا قبلا گفت برای ازدواج با فرد مورد نظرش سوره واقعه خوند هر شب هدیه کرد به شهید هادی ...
مرسی عزیزم دلم
برات صلوات فرستادم عزیزم انشاالله که حاجت روابشی عزیزم
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم
مثل دستور امضام ،خیلیها حاجت روا شدن نذر کنید خدا صلاح بدونه شماهم حاجت روا میشی
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
من انجام ندادم ولی خانمی که کلی مشکل داشت غذا مختصری در حد توانش به نیت سلامتی آقا امام زمان علیه السلام درست کرد وبین ۱۲ نفر پخش کرد میگه سر یه هفته خیلی مشکلاتش حل شد آن شالله شما هم حاجت روا بشین
چه دعایی ؟همون زبونی خدایا حاجتم رو بده و...یا دعای مخصوصی چیزی میخوندی؟ایشالا اصلیشم بگیری زودتر
ممنون سوره انشراح میخوندم ۲۰۰تاسوره یاسین به امام هادی۷تا تقدیم کردم شهادت شون بود آیت الکرسی به امام زمان تقدیم میکردم متوسل میشدم به شهدا ،حدیث کساء التماس خدا میکردم ذکر یا الله میگفتم تولد امام علیه السلام یاعلی میگفتم یا کاشف الکرب گفتم ۱۰۰سوره حمد خوندم به حضرت ام البنین تقدیم کردم صلوات اینجا میذاشتن بر می داشتم برای مریضا صد سوره حمد میخوندم سوره توحید میخوندم به امام زمانی عج تقدیم می کردم صدبار این آیه گفتم حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم کارای دیگه یادم نیست به امام حسین علیه السلام متوسل شدم خیلی کارای دیگه دقیق یادم نیست خیلی التماس خدا وائمه میکردم اینجا تاپیک میزدم براشون صلوات آیت الکرسی سوره توحید میخوندم برای حاجشون درگاه الهی دعا میکردم