2777
2789
عنوان

من پونزده سالمه

347 بازدید | 39 پست

میخوام خودم رو تغییر بدم و تو این قضیه خیلی جدیم میخوام اول از بدنم شروع کنم اما موندم رژیم ورزشی چیا بخورم چیا نخورم میخوام ورزش کنم اضافه وزن دارم میخوام شروع کنم زبان یاد بگیرم میخوام علاوه بر درس خوندن کتاب هم بخونم و چیزای جدید و مفید یاد بگیرم میخوام به موهام برسم و موهام رو دوباره سالم کنم اما نمیدونم چیا برای موهام بخرم و چه نکاتی رو برای موهام رعایت کنم میخوام رو قیافم کار کنم مثلا یوگای صورت مثلا داشتن روتین پوستی اما نمیدونم چیا استفاده کنم میخوام پوست بدنم رو شاداب کنم کلا میخوام از یه آدم افسرده بی هدف و تنبل به یک آدم حسابی تبدیل شم 

خیلی ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید

....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من توعم یا تو منی

چقد منی شمااااااا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

من کارایی که خودم انجام میدم رو بهت میگم 

کارای خیلی ساده و کوچیک 

تنها مرگ باید از مسواک زدن قبل خواب منصرفت کنه

شیرینی طبیعی و مصنوعی ( نوشابه ، کیک ، بستنی ، قند و حتی میوه ی شیرین اگه واقعا میخوای کاهش وزن داشته باشی ) رو ترک کن البته شما درس میخونی و ممکنه قندت بیفته و این زیاد برات عملی نباشه 

حتما حتما ورزش کن با فیلم ( سایت مانکن ، فیلم ورزش چربی سوزی در خانه برای مبتدی ها) 

موهاتو هرروز شونه کن 

به حاشیه نرو که کتاب بخونی مخصوصا الان که مدرسه میری تمرکز صفر تا صدت رو درست باشه 

با یسری ها اصلا رفاقت نکن 

هدف تعیین کن برا خودت 

و در نهایت نی نی سایت رو ببوس و بزار کنار    

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

برای رژیم از یه مشاور تغذیه خوب برنامه بگیری تو کوتاه ترین زمان ممکن کمکت میکنه

زبانم میتونی انلاین بری که دغدغه رفت امدارو نداشته باشی وقت کنی به درسای مدرسه برسی

برای موهاتم روغن نارگیل و ارگان و بادوم تلخ خیلی خوبن

روتین پوستی هم سرم هیالورونیک بایو آکوا ویتامین c خوبن خودم نتیجه گرفتم ازشون

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

خب اول از همه بگو شرایط خانوادت چطوره؟هم از لحاظ روحی روانی هم مالی؟

از لحاظ مالی خانواده ام متوسط اند اما خودم اونقدر پس انداز دارم که بتونم خرج کرم و شامپو و اینجور چیزا رو بدم از لحاظ روح و روان هم زیاد با خونواده ام صمیمی نیستم اکثر اوقات تو تو خونه تنهام و آدم سردی هستم و با هیچکس صمیمی نمیگیرم با خودم خوشم و تا حالا هیچ دوستی نداشتم 

....

رشتم انسانی هست

خب بابا اوکیه 

میتونی ورژن خودتو بسازی و اوکی کنی ولی اول دونه دونه شروع کن همه رو نمیشه باهم ساخت و سعی کن استمرار داشته باشی بدون استمرار هیچ چیز به وجود نمیاد

خب بابا اوکیه میتونی ورژن خودتو بسازی و اوکی کنی ولی اول دونه دونه شروع کن همه رو نمیشه باهم ساخت و ...

واسه درس هام از اول سال برنامه ریزی کردم تا حالا به هیچ مشکلی نخوردم و وقت اضافه زیاد دارم واسه همین دوست ندارم بیهوده باشه زمانم شما پیشنهاد میدید از کدوم شروع کنم 

....