2777
2789
عنوان

به پاتون میفتم یه دیقه بیاید

261 بازدید | 20 پست

من گفته بودم همیهش با دست دفع میکنم رودم افتاده رودمو گوشه نکه میدارم تا دفع کنم و...

و اینکه خیلی زور مینزم و اب داغ استفاده میکنم

دستمو میزارم رو شلنگ شدت اب زیاد میشه قشنگ میچبونم ب مجرای ادرارم هی اب میره تو میدم بیرون و اینکادو نکنم انگاد تخلیه نمیکنم و خیلی خوبه

و واسه همین همیشه اب میره میاد انگار کامل نمیاد و هییی باید با تمام توان زور بزنم تا باد از مجرای ادرارم خارج شه اروم شم

جوری زور یمنزم بادا بیاد ک مدفوع میاد بیرون

و الان گوشه سمت راست مقعدم سمت بالا داشتم میشستم خودمو فهمیدم شدیدا باد کرده و نگا کردم با اینه و نور دیدم ک مقعد حالت عادی داره ولی کنار اونجا ک میگم باد کرده یه ورم گنده بنفشه ممکنه بواسیر باشه؟

اگر سر در میایرد عکس همون باده رو بزارم فقط؟

کلشو نه چون بده اینم ناچارم اگر سر در میارید بزارم

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عفونت کرده فیستول یا کورک باشه همون عکس رو بزن قسمت گوگل تصاویر با عکس سرچ کن بهت میگه

شبیهه خیلی میترسم چیکار کنم

ای بابا زدی خودتو ترکوندی تو اولین فرصت برو متخصص گوارش این کارا خیلی خطرناکه احتمالا دچار افتادگی ر ...

افتادگی روده ک دارم

الان استسر دارم هموروئید نداشته باشم

اون بنفش گندهه هه چیه باد کرده

میشه فقط از‌ون ایکه عکس بزارم نظر بدی؟

استرس ب خودت نده شما ، یه دکتر برو و روش کیگل برای رحم انجام بده و هم مقعد تا ب سمت بالا هدایت پید ...

من تو حالت نشسته همینجور یدارم زور میزنم

الان بواسیره ینی جیکار کنم