2777
2789

اگه برای ازادی کسی سند ببرن بزارن اون سند درجا ثبت میشه و اون نفر همون روژ ازاد میشه یا نه برای اون سند باید کارشناسی بشه ک چقدر ارزش داره؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
۲ ۳ روز طول میکشه بعد ازاد میشهاگه سند مشکلی نداشته باشه

اگه مشکل داشته باشه دو سه روز طول مبکشه یا کلا؟ 

بعدد ی سوال دیکه میشه بجای سند جواز کسبم برد؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کارشناسی بشه ببینن ارزش سند چقدره 

همون روز آزاد نمیشه بستگی به روال اداریش داره ممکنه ۱ روز ممکنه چند روز طول بکشه 

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

باید کارشناسی بشه ببینن ارزش سند چقدره همون روز آزاد نمیشه بستگی به روال اداریش داره ممکنه ۱ روز ممک ...

ممنونم