2777
2789
عنوان

چکاز کنم رلم پیام بده

219 بازدید | 15 پست

چند روز پیش بهش پیام یدم بهم زنگ بزن تنهام اونم گفت ۲۰دقیقه دیگه زنگ میژنم منم گفتم ت اون زنگ میزنه با دوست اجتماعییم ک پسره یکم حرف بزنم یهو  رلم زنگ زداشغال بودم منم سریع قطع کردم بهش زنگ ژدم گفت چرا اشغال بودی گفتم با یابام حرف میزدم یکم حرف و شوخی خنده یهو مشتری واسش اومد قطع کردم دوباره ب اجتماعیم زنگ زدم  وسط حرف زدنم دوباره رلم تماس گرفت منم قطع کردم بهش زنگ زدم عصبی بود گفت ب حق قران بهم خیانت مکنی

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب راست گفته دیگه

این رسما خیانته

والا ما هی میگیم مردا اهل خیانتن الان زنا ...

واقعا عقل ندارم که انقدر جلوی پسر ها از همجنس خودم دفاع میکنم بعد میام میبینم واقعا خیلی جاها دفاع و طرفداری الکی بوده🤦‍♀️🤦‍♀️

ی عالمه حرف بارم کرد منم گفتم حرفی نزن بعدا پشیمون شدی ی دوساعتی قهر بودیم تا راضیش کردم بهش خیانت نکردم اونم خوشحال شد ولی من گفتم دیگه حرمت بینمون شکسته دیگه باهات ادامه نمیدم یکم نازمو کشید ولی گفتم ن تمام. الان دلم واسش تنکه چکار کنم پیام بده 

خدایا بیا و.بغلم کن
خب راست گفته دیگهاین رسما خیانتهوالا ما هی میگیم مردا اهل خیانتن الان زنا ...واقعا عقل ندارم که انقد ...

بخدا خیانت نکردم اون دوست اجتماعیمه 

خدایا بیا و.بغلم کن

داری خیانت میکنی واقعا اگه دوست معمولیه حداقل در حد چت بزار بمونه اونم برای کاری چیزی نه تفریح  که من کلا موافق دوست اجتماعی نیستم چه پسر دوست اجتماعی دختر داشته باشه چه برعکس 

بخدا خیانت نکردم اون دوست اجتماعیمه

الکی خودت رو گول نزن

تو میتونی به اون به چشم دوست نگاه کنی

ولی محاله اون فقط تو رو یه دوست عادی ببینه

به اندازه موهای سرم این جور موقعیت ها رو دیدم که اخرش پسره بهش پیشنهاد داده

بعدش هم اگه از نظر خودت کار درستیه و واقعا دوستته چرا به پارتنرت نمیگی؟

داری خیانت میکنی واقعا اگه دوست معمولیه حداقل در حد چت بزار بمونه اونم برای کاری چیزی نه تفریح که م ...

خیانت نکردم شاید حدود ساله با هم در تماسیم فقط دوستیم همین. این گفت خیانت کردی. حالا چ کار کنم غیرمستقیم پیام یده؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن
الکی خودت رو گول نزنتو میتونی به اون به چشم دوست نگاه کنیولی محاله اون فقط تو رو یه دوست عادی ببینهب ...

۷ساله با هم دوست اجتماعییم خیلی هوامو داشته تو شرایط سخت. رلم دوست اجتماعی حالیش نمیشه فک کن بهش بگم دیونه میشه. الانم میدونم حالش خوب نیس داغونه

خدایا بیا و.بغلم کن
خیانت نکردم شاید حدود ساله با هم در تماسیم فقط دوستیم همین. این گفت خیانت کردی. حالا چ کار کنم غیرمس ...

بهش پیام بده بگو سو تفاهم شده چیزی بین ما نیست بخاطر کارش زنگ زد بود  ولی اگه دوست نداری دیگه باهاش حرف نمیزنم و رابطمو باهاش کم میکنم درستشم همینه 

بهش پیام بده بگو سو تفاهم شده چیزی بین ما نیست بخاطر کارش زنگ زد بود ولی اگه دوست نداری دیگه باهاش ...

ن واسش روشن کردم بهش خیانت نکردم و آشتی کرد و خوشحال شد من بخاطر حرفاش دیگه گفتم باهات ادامه نمیدم. الان دلتنگشم ولی غرورم اجازه نمیده پیام بدم اونم پیام نمیده

خدایا بیا و.بغلم کن