2777
2789
عنوان

دو ساعته دارم گریه میکنم‌💔)

226 بازدید | 9 پست

حال روحیم خیلی بده سردرد گرفتم انقد‌‌ گریه کردم قلبم خیلی بد شکسته

زمان زیادی گذشت...
فهميدم هميشه اونى كه ميخواى نميشه...!
فهميدم هركسى كه باهاته الزاماً  'دوستت'  نيست!
فهميدم كسى كه تو نگاه اول ازش بدت مياد يه روزى ميشه صميمى ترين دوستت و بلعكس... !
هركى زبونش نرمه دلش گرم نيست...
هركى ميخنده، بدون درد و غم نيست...
ظاهر دليلى بر باطن نيست...
فهميدم بحث كردن با خيليا اشتباهه محضه...
فهميدم گاهى اوقات توو اوج شلوغى تنهاترينى!
....

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فکر خودت باش 

خودت حال خودتو خوب کن حال دلتو منتظر نباش کسی حال دلتو خوب کنه 

یک بار بیشتر فرصت زندگی نداریم 

پس‌گذشته گذشت فکر الان خودمون باشیم 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..نزارید بینهایتِ درونتون منتظر چیزی بمونه... کافیه بدونید چقدر اَرزش و جایگاهتون بالاست که فراتر از همه چیزید.....چیزی که حَواسِ شما رو از باریدنِ برف و بارون پَرت کنه و نزاره بوی عَطرِ گُل و گندم و خُنکی نَسیم رو اِحساس کنید و نزاره عاشقانه حرف بزنید و با شادی زندگی کنید اشتباهه و انتخابش نکنید....

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

به فکر خودت باش خودت حال خودتو خوب کن حال دلتو منتظر نباش کسی حال دلتو خوب کنه یک بار بیشتر فرصت زند ...

نمیشه 

زدن حرفش ک میخوام‌ حال خودمو خوب کنم راحته ولی انجامش💔

تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقای ...

هوم درسته🐈🖤