2777
2789

یه برادر ۳۰ ساله دارم که نه دانشگاه رفته نه هیچ وقت کار درست حسابی داشته فقط یه سربازی رفته

خیلی وقتا بیرون از خونس وقتیم باشه داره با گوشی بازی میکنه همیشه هم از همه شاکیه که چرا شماها برام هیچکاری نکردید چرا ما پارتی نداریم کلا همیشه عصبانی و بدخلقه 

در صورتی که خواهرم الان ۲۳ سالشه با همین امکانات هم داره دانشگاه دولتی درس میخونه هم یه کار خوب داره

منم قراره برم تهران برای دانشگاه فقط نگران مادرمم که اینجا میمونه و حرص میخوره (پدرم خیلی بیخیاله) 

این ادم چجوری میتونه سر عقل بیاد؟

هیچی متاسفانه باید خودش سرش به سنگ بخوره .

فقط این وسط اسم زن گرفتن نیاره‌‌ خوبه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی متاسفانه باید خودش سرش به سنگ بخوره .فقط این وسط اسم زن گرفتن نیاره‌‌ خوبه

اتفاقا یه نامزد طورم داره 

هی به مامانم اصرار میکرد برو با مامانش حرف بزن اونام گفتن اول یه کار درست حسابی پیدا کنه بعد ولی نمیفهمه که 

اتفاقا یه نامزد طورم داره هی به مامانم اصرار میکرد برو با مامانش حرف بزن اونام گفتن اول یه کار درست ...

ای بابا .

به حرفاش گوش ندین .چون زندگی سخته بخدا 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

تو کارای فنی خوبه واقعا نمیفهمم چرا استفاده نمیکنه یعنی استعدادشو داره یه مدتم تو یه شرکت ساخت اسانس ...

پدر و مادرتون باید جدی با ایشون صحبت کنند و بپرسند با زندگیش می خواد چکار کنه؟ الان اگر دنبال یک کار جدی نره، شاید ٥ سال دیگه خیلی دیر شده باشه... 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم