2777
2789
عنوان

ازمون فردا قلمچی

98 بازدید | 9 پست

اه اعصابم خیلییی خورده

برادرم برام ثبت نام کرده

خودم نرفته بودم

بعدش یه روز فقط یه جلسه گذاشتن درباره امکانات کانون گفتن فقط

الان من نه پشتیبان دارم نه کتاب دارم ن میدونم برای فردا باید چی ببرم چون اون روز یچیزی گفت درست نفهمیدم

زنکه خر هم نکرده یه زنگ بزنه بهم..پیامم جواب نداد

همه بچه ها پشتیبان دارن و کتاب سفارش دادن فقط من اینطوری

حتی یه درسم نخوندم اعصابم خیلی خورده

دلم میخواد فردا نرم

چقدر حساسی

خب اماده نیستی دیگه میخوای چیکار کنی

برو فقط سوالات ببین باهاشون اشنا شو

مردم کنکور بدون خوندن میرن بیخیال

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

منم فردا آزمون دارم

هیچی ام نخوندم

تا الان داشتم مشقا دوازدهمم رو مینوشتم😑

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم فردا آزمون دارمهیچی ام نخوندمتا الان داشتم مشقا دوازدهمم رو مینوشتم😑

اعصابم بشدتتت خورده

کتاب تست که نگرفتم این خانم مسئولم جواب ندادن که هستن که برم و اینارو بگم

زیست یکی نکاتشو فرستاد هیچی نمیفهمیدم ۱ گفتارم نخوندم

یعنی هیچی بلد نیستهیچی مثل روز کنکورت مداد اینا میبری ازمون میدیفقط اسم کلاستو باید بپرسی بگی اسم پ ...

نه نمیدونم 

اگر پشتیبان داشتم تاحالا باید چند بار زنگ میزد

فقط مداد پاکن؟

یچیزی گفت درباره دفتر برنامه ریزی 

نمیدونم اوند گف ببریم من اونم ندارم

یه آزمونه یه مداد با خودت ببر با یه پاکن اونجا رفتی شماره صندلیتو و اسمتو از روی میز پیدا کن دفترچه ی سوال با پاسخ نامه همونجا روی صندلی هست آزمونم ساعتشو نمیدوونم ولی یادمه قبل هفت میرفتیم محل برگزاری اگه مطالب کتابو خونده باشی و مسلط باشی قطعاً میتونی امتحانه رو به نسبت خوب بدی اما خبب آزمونهای قلمچی نیاز به کار کردن تست زیاد داره و خب الانم یه شبه نمیتونی ۱۰۰ تا تست بزنی از درسای تخصصی سوال طرح میشه حالا بسته به رشتت که چی باشه به نظرم الان بشین چند تا تست های نکته دار کار کن یا اگه کتاب خیلی سبز داری از اون تست بزن یا اگه اصن منبع نداری برنامه ی گاجینو رو نصب کن تا ۷ کتاب میتونی رایگان نصب کنی یا نه بشین از این ویدیو های شب امتحانی ببین دیگه نمیدونم 🚶🥺

چقدر حساسیخب اماده نیستی دیگه میخوای چیکار کنیبرو فقط سوالات ببین باهاشون اشنا شومردم کنکور بدون خون ...

نه خوب اخه بعدش مجبورم تحلیل کنم ولی هیچی از فیزیک نمیدونم 

درسای شنبه هم هس

و زیست لعنتی خیلی وقت گرفت چیز خاصی هم نخوندم 

یه آزمونه یه مداد با خودت ببر با یه پاکن اونجا رفتی شماره صندلیتو و اسمتو از روی میز پیدا کن دفترچه ...

مرسی عزیزم 

پس زیست رو ادامه میدم 

بعدش هم میرم همین کتاب های مدرسه درسای شنبه رو میخونم