2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو یدوفولیک میخوردی از قبل؟

اگه نه باید روزی ۱ دونه بخوری ضروریه.

ولی اگه میخوردی و هنوزم میخوری، نیازی نیست. بذار هفته ۸ برو دکتر واست سونو بنویسه واسه تشکیل قلب جنین.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
عزیزم تو یدوفولیک میخوردی از قبل؟ اگه نه باید روزی ۱ دونه بخوری ضروریه. ولی اگه میخوردی و هنوزم می ...

شما هم بامن همزمان انگار بارداریم شما میدونین چندهفتگی هستش ؟

ان مع العسرا یسرا
قبل از بارداری چه ازمایشایی باید بدیم بجز سونو

من ماه پیش رفتم دکتر سونوواژینال کرد دوماه اقدام بودم خودم خواستم منو براآزمایش تخمک و همسرموبرا اسپرم بنویسه ا فهمیدم باردارم نرفتم

ان مع العسرا یسرا
شما هم بامن همزمان انگار بارداریم شما میدونین چندهفتگی هستش ؟

پس نگران نباش همون هفته ۸ برو.

آره باهمدیگه هستیم تقریباً 😁

بله گلم. من تازه هفته شیشم شروع شده.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
پس نگران نباش همون هفته ۸ برو. آره باهمدیگه هستیم تقریباً 😁 بله گلم. من تازه هفته شیشم شروع شده.

شرمنده این سوالومیکنم شما اولین روزآخرین پریودتون کی بود😳😳

ان مع العسرا یسرا
شرمنده این سوالومیکنم شما اولین روزآخرین پریودتون کی بود😳😳

دشمنت شرمنده عزیزم ❤

من سوم مهر پری شده بودم.

شما فک کنم ۲ روز زودتر از من موعدت بود، درسته؟

دشمنت شرمنده عزیزم ❤ من سوم مهر پری شده بودم. شما فک کنم ۲ روز زودتر از من موعدت بود، درسته؟

آره منم۳۰ شهریور عزیزم دیروز آز خون دادم بتا بالای ۱۰۰۰ نوشته

ان مع العسرا یسرا