2777
2789

۳ یا ۴ روزی میشه که پلک بالای چشمم  شوره زده انگار از قسمت ریشه هاش. و ابرو هام 

دیروز شستم ویتامین آ زدم ولی امروز بازم هست 

مو هام شوره داره .

آب هم کم میخورم.

بهداشتم رو خیلی رعایت میکنم. نمی‌دونم چرا اینطوری شده.

الان روغن زیتون زدم به پلک هام و ابروهام .

چیکار کنم درست شه؟

..........................................................................................................................................

من رفتم دکتر دوتا پماد و ی شامپو داد

و قطره شستشوی چشم زود خوب سدم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بخاطر فصل جدیدهمنم اوایل پاییز پوستم نازک میشه و پوسته پوسته

نمی‌دونم والا . تو اینترنت زده بلفاریت چشم و... 

من هیچ کدوم از اون علائم رو ندارم فقط پوسته پوسته شدن و شوره دادن .

خیلی نگرانم نوشته که امکان داره مژه ها و ابرو ها کم پشت شن و بریزن

..........................................................................................................................................
بلفاریتباید بری پماد بگیری از دکتر

آخه زدم تو اینترنت هیچ کدوم از علائم رو نداشتم فقط همین پوسته پوسته شدن بود. 

درمان میشه ؟

شاید درماتیت سبوره باشه.شامپو مخصوص پسوریازیس بگیر استفاده کن ببین بهتر نمیشه

ممنون از راهنماییتون. دعا کنین خوب شه