2777
2789

6 تا 8 ماه باید زیر نظرش باشه این نسخه دوماهه 

هر دوماه آزمایش و سونو برم تغییراتی متوجه بشم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای ن هرگز ب اینا اعتماد نکن ببین ی دارویی ک اینجوری معجزه باشه معلومه ی مشکلی داره بنظرم فقط نظر ...

خسته شدم از دارو شیمیایی ک هر ماه باید استفاده بشه ولی این میگه تو درمان کن تا آخر عمرت جوابه 

شوهرمم قبول نمیکنه 

خسته شدم از دارو شیمیایی ک هر ماه باید استفاده بشه ولی این میگه تو درمان کن تا آخر عمرت جوابه شوهرمم ...

عزیزم اینکه میگه استفاده کن تا اخر عمرت جوابه خودش دلیلیه ک نخری 

دکترام انقد با اعتمادبنفس کامل راجب ی دارو حرف نمیزنن و برا همه ام ی نسخه نمیپیچن 

درسته خسته شدی ولی ببین این دارو ممکنه چ عوارض بدی داشته باشه

عزیزم اینکه میگه استفاده کن تا اخر عمرت جوابه خودش دلیلیه ک نخری دکترام انقد با اعتمادبنفس کامل راجب ...

درسته 🤔

این میگه من داروهام زیر سازمان حفاظت دارو سیب سلامت داره 

کپسول گیاهی 

نمیدونم بخدا  کسی پول هم ب من نداد😔

نه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

طب سنتیه؟

ببین الان طب سنتی زیاد شده همشونم کار اموزن تخصص ندارن 

برو پیش یکی که کار کشته این طب باشه و واقعا بشناستش ..

البته چیزایی ک اینا میگنم خوبه و قطعا تاثیر مثبت داره ولی نباید  انتظار نتیجه ۱۰۰ درصدی داشته باشی=)