2777
2789
عنوان

📌پربازدید کنید همه ببینن خیلی مهمه❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 83 پست
برای قرض گرفتن وسایل اصرار نکنید و تا حد امکان چیزی قرض نکنید به خصوص لوازم شخصی

مخصوصا لوازم ارایشییییی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یکی ام که یه تاپیک مفید زده کسی چیزی نمیگه😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

اره همین چیزاش سخته چند نفر تو یه اتاقین؟ اخه هر کی یه ساز میزنه عقاید تفکرات و... همه متفاوته واقعا ...

ما اتاقمون ۴ نفرست مهمونی های بدموقع تو اتاق اذیت کننده است

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

وقتی صبح زود کلاس دارید اینقد سر و صدا راه نندازید تا بقیه رم از زندگی بندازید و از خواب بیدار کنید

در کمدای فلزی رو به هم نکوبیدن اول صبح وقتی بقیه خوابن🥲

مهم ترینش: وسایل همدیگرو ندزدید🥲😂 

من یه مانتو نو گرفته بودم تو خوابگاه فرداش تن یکی دیگه دیدم اصرارم داشت واسه خودشه

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

خوابگاه یه زندگی جمعی و اشتراکیه. مثل یک ازدواج نانوشته. شما تو همه چیز شریک هستید. وقتی موقع نظافت ...

یا گفتن :من تو خونم دست به سیاه و سفید نمیزنم حتی لباس زیر پریودیمم مامانم میشوره!!!

چرکولک نباشیم!!!

مهم ترینش: وسایل همدیگرو ندزدید🥲😂 من یه مانتو نو گرفته بودم تو خوابگاه فرداش تن یکی دیگه دیدم اصرا ...

منم خیلی چیزا دزدین اوایلش الان لباسای گرونم میبرم خونه میشورم