2777
2789

❌️خطاب به کسانی خوابگاهی هستن یا امسال قراره برن خوابگاه:❌️

۱. تا کسی اجازه نداده و خودش نگفته روی تخت کسی نشینین و از وسایل خوابش استفاده نکنین

۲.تو اتاق هردفتر و کتابی دیدین فوری بازش نکنین توش فضولی کنین

۳.به هربهونه ای تو کمد دیگران سرک نکشین

۴.وقتی میرید اتاق دوستتون به موقع برید و برگردین مزاحم خواب و زندگی هم اتاقیاش نشین

۵.وقتی یکی داره درس میخونه زودی برگردین و عمدا لفتش ندین تا اخرررررر شب هم از خواب بندازینش هم از درس خوندن

۶.تو مسائل خصوصی و خانوادگیش فضولی نکنین

۷. وقتی در میزنین تا اجازه ندادن وارد نشین

۸. ۲۴ ساعته تو اتاق دیگران خراب نشین آسایش ملت بگیرین

۹. وسیله هرکسی قرض گرفتین زود پس بدین هرچند کوچیک باشه ولی تو خوابگاه تا بخواد دوباره تهیش کنه سختش میشه

۱۰. اتاق مکان تلفن صحبت کردن نیست!

۱۱. هندزفری استفاده کنین برای اهنگ ، ویس و یا کلیپ درسی و .....

۱۲. به نوبت نظافت کنین وگرنه ساختن طویله تو خوابگاه خیلی راحته

۱۳. نظافت شخصی رعایت کنین حتماااااااا زشته بوتون کل اتاق برداره یا بوی جورابتون بقیه رو بیهوش کنه!

۱۴. بدجنسی نکنین درحق همدیگه بخصوص درمورد کسانی درس میخونن عمدا اذیتشون نکنین

۱۵. اوایل زود اعتماد نکنین ممکنه ازتون چیزی بدزدن!

۱۶. در حد شخصیت یک (انسان) رفتار کنین و شان خودتون پایین نیارین.

😊شماهم چندمورد که میدونین اضافه کنید:

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا فقط تاپیک های خاله زنک رو پربازدید میکنن

دلم خونه از دست بیشعورا تو خوابگاه🥲

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

تو راهروها یورتمه نرید، مخصوصا ساعت ده شب به بعد. شاید بقیه خواب باشن.

راهروهای خوابگاه محل برگزاری اجتماعات دوستانه شما نیست، مخصوصا بعد از ساعت ده شب. 

هرجا دیدید یه چیزی بی صاحب افتاده یا کسی بالاسرش نیست معناش لزوما این نیست که عمومیه و همه میتونن ازش استفاده کنن. شاید صاحبش یادش رفته برداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

زندگی تو خوابگاه سخته؟پانسیون یا خونه بهتره؟

بستگی داره 

من اولاش خوب بود الان دوستام همش تو اتاقم آسایشم گرفتن هر دقیقه مزاحمن

الحمدالله که خوابگاه من سوئیت تک نفره قراره باشهاصلا حوصله سر و کله زدن با این و اونو ندارم

خوشبحالتتتتتتت

خوابگاه یه زندگی جمعی و اشتراکیه. مثل یک ازدواج نانوشته. شما تو همه چیز شریک هستید. وقتی موقع نظافت میشه به بهانه اینکه «من که چیزی تو اتاق نریختم» یا «من که همه وسایلم سرجاشه» حق ندارید از زیر بار وظیفه و تقسیم مسئولیت شانه خالی کنید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻