2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایکل جکسون زنده ستمیدونم باور نمیکتید ولی من با اسناد و عکس دیدم

اره ولی من نخواستم تحقیق کنم و فیلم اینا ببینم چون اگه ذهنم درگیرش بشه افسرده میشم🤣

ولشون کنی‌ یوتیوبرا رو میگن مرتضی پاشایی تنتاسیون هم زندن

از یوتیوب ندیدم علیرضا رستمی پیشگوئه معروف که چند سال پیس تو اینستا پیش بینیاش همه درست از آب درمیامد عکس و مدارکش و گذاشت

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
پس توام میدونی زنده ست

نه مستند دیده بودم قبلا به آدمی هست خیلی شبیه مایکل جکسونه و چند جا دیده شده ولی نخواستم خودمو درگیر کنم بنظر من حاشیه هست دیگه نمیدونم

من معمولا این جور چیزا رو تحقیق نمیکنم کلا از موضوع های ترسناک و ‌دارک و اینا خوشم نمیاد ولی این واق ...

ولی به نظرم واقعیته 

جدا از بیانسه جیزی کلا آدم خوبی نیست 

معلومه لاشیه😂

More water flowed under the bridge, people changed their minds
نمیدونم ..ولی موندم این خواننده ها چرا زنده ن الان باید میکشتنشون ..جای شبه ..

به نظرم حاشیه هست وگرنه این همه سال جنایت آدم کنه و هیچ کارش نکنن؟ یعنی واقعا پلیسای اونجا گربه هستن؟

ولی به نظرم واقعیته جدا از بیانسه جیزی کلا آدم خوبی نیست معلومه لاشیه😂

ولی قبول داری بیشتر خواننده های خارجی یا بعد از فوت یا در حال کلی حاشیه دارک دارن؟ که مردم رو فقط درگیر کنن🤣

به نظرم حاشیه هست وگرنه این همه سال جنایت آدم کنه و هیچ کارش نکنن؟ یعنی واقعا پلیسای اونجا گربه هستن ...

والا منم باورم نشد ..بیانسه اصلا با شوهرش به مشکل خورده بودن سر خیانتای شوهرش میخواست جدا شه ..اون شوهرشم اینقدر بدبینه..عمرا چیزی بدونه کاری نکنه!