2777
2789
عنوان

خواستگاری که معرفی شد فرار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 78 پست
دقیقا خداشاهده تا الان اینطوری فک میکردم ولی دیگه تمام شد ... با هیچ پسری دوست نشدم ... هیچ فایده ند ...

بقول معروف تو فضای مجازی

سمیه اگه با پسری دوست نشی نمیگن چه دختر خوبیه میگن این هنوز تو جو دوران دفاع مقدس باقی مونده

فقط حواست باشه متعادل رفتارکنی نه زیاد بخندی و به اصطلاح رو بدی نه اینکه از ریشه بزنی کلا

خدایا؛ خودمو سپردم دست تو...خدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شک نکن که اشتباه نکردی. اینو از صمیم قلب و به عنوان کسی که تجربه کردم میگم. شماره بدی و کوتاه بیا ...

چه داماد خوبی خداحفظش کنه...خداروشکر خواهرتون خوب شد

منم تو این مدت همش معرفی بود خون کردن تو دلم ... دیگه به قول شما قبول نمیکنم.

همش میگفتن دوستی بده دوست شدن با پسر بده.. مادرم همیشه چقد تاکید میکرد دوست نشی هیچ وقت... بعد یه سال یه خواستگار معرفی شده اومد برام نمیدونی چقد اذیتم کردن... بعد به مادرم گفتم این همه گفتی دوست نشو که اینطوری بی شخصیت بشم تحقیر بشم

چه داماد خوبی خداحفظش کنه...خداروشکر خواهرتون خوب شد منم تو این مدت همش معرفی بود خون کردن تو دلم . ...

چرا اذیتت کردن؟

الان من فکر می کنم دوباره داره برمیگرده به دوره گذشته که ما همش باید چشم بگیم

در اکثرخانومای اطرافیانم اینجوره البته این سایتهمه ادعا دارن ببخشید ولی در واقعیت چیز دیگه ست

چرا اذیتت کردن؟ الان من فکر می کنم دوباره داره برمیگرده به دوره گذشته که ما همش باید چشم بگیم در ا ...

کی چیزی به قبل برگشته که این دومیش باشه؟ الان ماشالله دهه هفتادیا همه مرزها رو درنوردیدن

چه داماد خوبی خداحفظش کنه...خداروشکر خواهرتون خوب شد منم تو این مدت همش معرفی بود خون کردن تو دلم . ...

من و دوستم تو دوره لیسانس تصمیم گرفتیم با هیچکس دوست نشیم، چقدرم کیف میکردیم ازینکه به هیچکس محل نمیدیم. ولی وقتی اخرش دیدیم اون دختراییکه ما بهشون میگفتیم همش با این و اون میپره چه ازدواجایی کردن و مادرشدن فهمیدیم کار درستو اونا کردن. همه اونایی هم که ما رو به به چه چه میکردن اخرش بهمون گفتن گنده دماغ و از خیرمون گذشتن تا تو دوره ارشد که فهمیدم راه درست کدومه خخخ

من و دوستم تو دوره لیسانس تصمیم گرفتیم با هیچکس دوست نشیم، چقدرم کیف میکردیم ازینکه به هیچکس محل نمی ...

دقیقااااااا منم همین کار رو انجام دادم و برا دوستا منم همین بود

چرا اذیتت کردن؟ الان من فکر می کنم دوباره داره برمیگرده به دوره گذشته که ما همش باید چشم بگیم در ا ...

همش  میگفتن  پسره خوبیه خانوادش خوبه... من به دلم ننشست پسره... بعد خانواده اونا اصرار داشتن که بشه.هر روز زنگ بزن .. مادرم هم میگفت تو خواستگارت کمه قبول کن بعدا علاقه مند میشی  ..... همش حرف حرف حرف

تازه من چقد ازش سر بودم بدبختی هااااااا ........... دوستم میگه بهش حق میده حتما میخواسته برا هماهنگ ...

دوستتم غلط کرده میگه

با این همین حرفا آدمارو بدبخت میکنن

دیگه زمان قدیم نیست ک

نجابت و حجب و حیای آدم ربطی به قدیم و جدید نداره  

برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم ؛    کسانی که درونم را میبینند برایم کافیند...

من جای تو بودم حتما شماره رو میدادم

تهش اینه ک مزاحمت میشد و بلاکش میکردی دیگه

بعدم با واسطه اومده جلو

نمیاد خودشو ضایع کنه مزاحمت بشه که

بمن کاملا بهش حق میدم

صد در صد

ممکنه از نظرم خوشت نیاد ولی نظر شخصیمه و تجربه هامه

من جای تو بودم حتما شماره رو میدادم تهش اینه ک مزاحمت میشد و بلاکش میکردی دیگه بعدم با واسطه اومده ...

من اصلا فک نکردم مزاحم میشه... آخه وقتی همدیگه رو هنوز ندیدیم دلیلی نمیدیدم شمارمو بدم... همون عکسمو براش فرستاد کافی بود..

مثل من که یکی از دوستای دورمو واسه ازدواج با برادرشوهرم معرفی کردم بعد گفتم بیا خونمون اونم بیاد هم ...

من که اینطوری نبودم... گفتم همدیگه رو بیرون ببینیم اگه خوشمون اومد بعد شماره و اینستگرام