2777
2789
عنوان

شوهر شما چقدر آزادی داره

277 بازدید | 45 پست

منظورم اینه که شما تا چه حدی کنترلگر هستید؟ مثلا تو پول خرج کردن رابطه با خانواده و دوستاش و کلا همه چیز

و اینکه چقدر بهش تذکر میدید؟ مثلا اگه عادتی داره که شما چندشتون میشه و انجامش بده هر بار تذکر میدید؟ 

هیچی من کاری به کار محدوده شخصیش ندارم ایشون هم همین طور

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اونی که تحویل گرفتم نیستش

اینی هست که من تربیت کردم

ولی به خوووون جگر

میشه مگه بدون تذکر

بدون گفتمان

بعضأ بدون جرو بحث

یه حاتم بخش به تمام معنا بود 

تا داشت حاتم طلایی وار تقسیم میکرد

یه گیر وگور مالی بهش خورد

هیچ که نیومد بگه خرت به چند؟

بعد فهمید موقع دارایی نگه داره برای روزای نداری

که سر بزنگاه

کس نخارد پشت من

جز ناخن انگشت من

چطوری میتونی یعنی اصصصلا تذکر نمیدی یا نظر نمیدی؟مثلا اگه بعضی شبا مسواک نزنه بهش یادآوری نمیکنی؟

مگه بچه است تذکر بدم 

مسواک؟ من حتی به پسرم که ۸ ساله هست نمیگم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصولا مرد ایرانی رو باید مامانش شی بگی چیکار کنه چیکار نکنه به خصوص اینکه مردا کلا تک بعدین 

ولی یادت باشه تو مامانش نیستی اول دوم اینکه امر و نهی کنی بهش بدتر به هم میریزی همه چیو با سیاست خاص خودت باید بهش بگی اگه ام که از حدش خارجه و اصن کاراش درست نیست که کلا با حرف تو درست نمیشه 

ولی در کل مردا رو باید بهشون بگی چیکار کنن و چیکار نکنن طبیعیه ولی نه جوری که فک کنن داری کنترلشون میکنی 

من خودم همسرم اول مثلا میخواست تو کارای اشپزخونه کمکمم کنه جای کمک میرفت تو گوشی باهاش صحبت کردم چن بار هم اتفاق افتاد ها دیگه کفرمو دراورده بود ولی سری بعد که برای کمک اومد بعد چندین بار دیگه کمک میکرد 

ببین از قصد نیست نمیخوان حرص بدن دست خودشون نیست تک بعدین 

برای ارتباطاتش حالا با دوست یا فامیل صد در صد آزاده برای خرج کردن خودش میاد نظر میپرسه ولی یه سری مشکلات اخیرا سر پول داشتیم اما هیچ وقت بهش گیر‌ندادم اینو بخر‌اونو‌ نخر. 

عادتاش اگر برام چندش باشه بهش تذکر‌میدم‌ بهرحال قراره دو‌نفرمون از رابطه لذت ببریم اگه قرار باشه بقول خودتون مسواک نزنه خب منم از بوسیدنش خوشم‌نمیاد پس باید بهش اینو بگم 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
مگه بچه اس واسع مسواک زدن یادآوری کنی

آخه من خیلی به مسواک حساسم البته خدایی اونم همیشه مسواک میزنه ولی بعضی شبا خسته باشه زیاد اهمیت نمیده من یادآوری میکنم یعنی کارم اشتباهه؟ یا مثلا پاشو میذاره رو میز بدم میاد تذکر میدم کلا رفتاراشو اصلاح میکنم

رابطه تون با هم خیلی خوبه؟

مثل بقیه آدمها همیشه که همه چی عالی و خوب نیست ولی من کلا کاری به کار هیچ کس ندارم

اصولا مرد ایرانی رو باید مامانش شی بگی چیکار کنه چیکار نکنه به خصوص اینکه مردا کلا تک بعدین ولی یادت ...

شوهر من که حس میکنم ازم دل زده شده سر این موضوع نه اینکه دوستم نداشته باشه ولی ازم دور شده