2821
2789
عنوان

شیر خشک

178 بازدید | 15 پست

سلام . دخترم 4 ماهشه . به دنیا که اومد براش شیر خشک پری نان خریدیم اما چون خودم شیرم خوب بود بهش ندادم . اما الان یه کم شیرم کم شده . میتونم این شیر خشک رو بهش بدم؟ شوهرم میگه این از شیر خشک نان راحت تر هضم میشه ولی من میترسم بهش بدم . اگر اطلاعی دارید بدید متشکر میشم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روزي سه وعده يه خط درست كن با قاشق تاكيد ميكنم با قاشق بده با شيشه بدي شيرت رو نميخوره واس خودت هم از داروخونه شير افزاي لاكتودين بگير عاليه

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

شیرخشک بیومیل بگیربرای زیرشیش ماه

منم پسرم سیرنمیشدبهش میدادم باشیشه ولی بازم شیرخودموبیشتردوست داشت تااخرشم شیرخودموخورد وهم شیشه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز