2777
2789

سلام دوستان من ازمون کشوری استخدامی دادم شغل کودکیار بهزیستی بخش شیرخوارگاه کودکان صفر تا شش سال که من بخش تا سه سالش هستم

البته تا بریم سر کار و مراحلش سپری شه یه پنج ماه دیگه میشه

وظایفش نظارت بر کارهای کمک مربیه و استحمام و پوشک با ما نیست

وظیفه ی من کمک به رشد همه جانبه ی کودک،نوشتن قد وزن دور سر نوزاد و وضعیت کلیش در دفتر گزارشات،نوازش،مراقبت و دادن قطره به اونه،و دادن شیرخشک و مکمل غذاییه،نظارت بر وضعیت کودک

روزانه شش ساعت که چرخشی یه روز صبحم،یه روز ظهر..یه روز غروب تا شب..

داخلرشیرخوارگاه پزشک،پرستار،رییس شیرخوارگاه و کمک مربی هم هست تنها نیستم

حقوقش هم همین حقوق کارمندی هست

نظرتون نسبت به این شغل چیه؟

کودکان رو هم دوس دارم

تحصیلاتم هم ارشد روانشناسی عمومی،که چون وقتی ثبت نام کردم هنوز مدرک ارشدم اماده نبود با  مدرک کارشناسیم ثبت نام کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شغل قشنگیه امیدوارم ازش لذت ببری و محبتی که اون بچه ها لازم‌دارن رو‌بتونی بهشون‌بدی 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

عزیزم مبارکه انشاءالله به سلامتی و دل خوش 🤗🤗🌹🌹🌹

خب هر شغلی سختی های خودشو داره گلم اگه با روحیاتت سازگاره خوبه

موفق باشی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!